Για τη δικαστική διαμάχη στην οποία βρίσκεται ο αδερφός του, Κώστας Δόξας, με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, μίλησε ο Άκης Δείξιμος, ο οποίος τόνισε ότι έχει βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας καταστάσεων, τις οποίες έχει καταθέσει στο δικαστήριο.


Οι αποκαλύψεις του Άκη Δείξιμου


«Ο αδελφός μου είναι μια χαρά. Υπάρχει μία δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά σπίτια. Και ποιον δεν θα επηρέαζε ψυχολογικά κάτι τέτοιο; Ο Κώστας όμως παίρνει πάρα πολλή δύναμη και είναι πολύ χαρούμενος και μόνο με την υπέροχη σχέση που έχει με την κόρη του», δήλωσε στην κάμερα του «Πρωινού ΣουΣου» ο Άκης Δείξιμος.

«Είμαστε δεμένη, αγαπημένη οικογένεια, αγαπώ τον αδελφό μου και θέλω τα καλύτερα για εκείνον», πρόσθεσε ο Άκης Δείξιμος.

Ο τραγουδιστής επισήμανε: «Γίνονται δικαστήρια και περιμένουμε. Κάθε πλευρά ζητάει και κάτι. Έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας καταστάσεων που έχει ζήσει ο αδελφός μου από τη σύζυγό του και τις αναφέρω στην κατάθεσή μου στο δικαστήριο».

«Είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό έχει επηρεάσει επαγγελματικά τον αδελφό μου. Θυμάστε πολύ καλά ότι απομακρύνθηκε με "κοινή" απόφαση του ΑΝΤ1 και δική του από το show, έτσι φαινόταν τουλάχιστον. Πάντα υπάρχουν αγκάθια κάθε φορά που το θέμα επανέρχεται στη δημοσιότητα, αλλά ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», κατέληξε ο Άκης Δείξιμος.