Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Ιουλία στη σειρά το «Προξενιό της Ιουλίας», ήταν καλεσμένη στο «Happy Day», όπου μίλησε για το χειρότερο ραντεβού στο οποίο έχει πάει, το γεγονός ότι μένει ακόμη με τους γονείς της και την προσωπική της ζωή.

Για το αν της έχουν κάνει «προξενιό»;

«Έχει τύχει να μου το πούνε, αλλά δεν έχει γίνει ποτέ».

Για το χειρότερο ραντεβού:

«Θυμήθηκα ένα. Δεν ήταν τόσο κακό, απλά εμένα δεν μου είχε τύχει να βγαίνω και να μην έχουμε τίποτα να πούμε. Να προσπαθώ πάρα πολύ να βρούμε να πούμε».

«Δεν έδενε με τίποτα η κατάσταση. Με τίποτα. Γνωριστήκαμε μέσω ενός φίλου, αλλά δεν ήταν προξενιό. Γνωριστήκαμε κι είπαμε να βγούμε. Μετά χαθήκαμε μες την ντροπή» ανέφερε η Ευγενία Ξυγκόρου.

Για τη σχέση με τους γονείς της:

«Δεν ήταν το "πάρε και ένα πτυχίο". Γιατί είχαν τη νοοτροπία του να κάνεις αυτό που θέλεις. Γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα, οπότε τουλάχιστον ας κάνεις αυτό που θέλεις. Με στήριξαν στο Θεατρικών Σπουδών που ήθελα να περάσω».


Και συνέχισε: «Τους αρέσει να βλέπουν πράγματα που κάνω, να τα σχολιάζουμε μεταξύ μας αυτά, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι πάρα πολύ σκληροί. Έχει τύχει να μου πει ο πατέρας μου: "Εδώ πέρα δεν ήσουν καλή". Και του λέω: "Ντάξει μπαμπά το ξέρω"».

Ενώ, είπε ότι η μητέρα της είναι γενικά πιο αυστηρή, ιδίως ως προς την εμφάνισή της καθώς ήταν και αισθητικός.

Γιατί μένει ακόμη με τους γονείς της;

«Μου αρέσει και δεν έχω προλάβει, δηλαδή δεν βγαίνουν οι χρόνοι σε καμία περίπτωση. Δεν μπορώ να πω ότι περνάω και άσχημα με τους δικούς μου. Με περιποιούνται πάρα πολύ» και συμπλήρωσε: «Όχι δεν θα μου πουν κάτι αν ένα βράδυ αργήσω. Αν αργήσω 25 βράδια στη σειρά θα μου πουν: "Ευγενία τι κάνεις με τη ζωή σου;". Αυτό» σημείωσε η ηθοποιός.

Μιλάει με τους γονείς της για τις ερωτικές της σχέσεις;

«Με τον μπαμπά έχουμε άλλη σχέση, δεν θα τα πολυπούμε αυτά. Με τη μαμά που της τα λέω όλα, δυστυχώς, δεν θα έπρεπε γιατί μετά τα χρησιμοποιεί εναντίον σου. Μου ασκεί κριτική, αλλά δεν μπορώ να μην της τα λέω γιατί είναι φίλη μου» είπε κλείνοντας η Ευγενία Ξυγκόρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: