Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την εκλογή του για τον νέο δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και τη γοητευτική αρραβωνιαστικιά του Γεωργία Πολυτάνου. Το λαμπερό ζευγάρι παρευρέθηκε πριν από λίγες μέρες στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, αφού η μικρότερη αδελφή του Χάρη Δούκα, Αρετή Δούκα, βάφτισε τη μονάκριβη κορούλα της, η οποία πήρε το όνομα Ελένη.

Η Γεωργία Πολυτάνου, όπως πάντα, ήταν πολύ σικ ντυμένη. Επέλεξε για τη συγκεκριμένη περίσταση ένα μοβ σύνολο με πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό και ψηλόμεση μίντι φούστα, τα οποία συνδύασε με μεγάλη tote bag του γαλλικού οίκου Louis Vuitton και nude γόβες.



Η Γεωργία Πολυτάνου και η οικογένεια του Χάρη Δούκα

Η οικογένεια του δημάρχου έχει αγκαλιάσει τη σύντροφό του, αφού βλέπει το γιο της να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της. Το ζευγάρι, παρότι πλέον είναι πολύ δημοφιλές, κρατάει πάρα πολύ χαμηλούς τόνους, αφού και οι δυο τους κάνουν focus στα επαγγελματικά τους. Μάλιστα, η αδελφή του νέου δημάρχου, Αρετή, έχει γίνει και πολύ καλή φίλη με τη Γεωργία, αφού έχουν πολλά κοινά, ενώ η Γεωργία λατρεύει την ανιψιά του συντρόφου της.

Να σημειώσουμε ότι ο δημοφιλής πολιτικός και η διεθνολόγος μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, ενώ, σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες, δεν έχουν ακόμη αποφασίσει πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί να ζουν τον έρωτά τους, ωστόσο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους ο γάμος δεν είναι κάτι που είναι στα άμεσα σχέδιά τους και θέλουν, όταν γίνει, να τον απολαύσουν μαζί µε αγαπημένα τους πρόσωπα.

Γεωργία Πολυτάνου: Η γυναίκα που στέκεται στο πλάι του νέου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα

Η Γεωργία Πολυτάνου θαυμάζει τόσο πολύ το μέλλοντα σύζυγό της, που αρκετές φορές στα social media αναρτά ομιλίες του. Είναι η γυναίκα που στέκεται πλάι στο νέο δήμαρχο της Αθήνας.

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, πολλοί πρόσεξαν µια μελαχρινή καλλονή πίσω από το νέο δήμαρχο Αθηναίων, αλλά κανείς δεν κατάλαβε ποια ήταν. Όπως είχε αποκαλύψει η «ON time», ήταν η σύντροφος του νέου δημάρχου Αθηναίων.

doukas1929_GEORGIA_POLITANOY_XARIS_DOYKAS_29102023-001
doukas1939_GEORGIA_POLITANOY_XARIS_DOYKAS_29102023-006
doukas1946_GEORGIA_POLITANOY_XARIS_DOYKAS_29102023-005
doukas1953_GEORGIA_POLITANOY_XARIS_DOYKAS_29102023-004
doukas1958_GEORGIA_POLITANOY_XARIS_DOYKAS_29102023-003
doukas1973_GEORGIA_POLITANOY_XARIS_DOYKAS_29102023-002


Δημοσιεύθηκε στην Ontime