Γενέθλια είχε ο Βασίλης Καρράς στις 12 Νοεμβρίου και με αφορμή τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, δεκάδες γνωστοί τραγουδιστές έστειλαν τις ευχές τους για τα γενέθλιά του, αλλά και για γρήγορη ανάρρωση.

Ο Βασίλης Καρράς που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έκλεισε τα 70 του χρόνια. 

Διαβάστε επίσης: Βεβαρημένη η κατάσταση υγείας του Βασίλη Καρρά - Ρέμος και Αργυρός επισκέφθηκαν τον γνωστό τραγουδιστή

Το «Πρωινό» επικοινώνησε με γνωστούς φίλους του Βασίλη Καρρά, οι οποίοι θέλησαν να του ευχηθούν για τα γενέθλιά του και να στείλουν τις ελπίδες τους για γρήγορη ανάρρωση.

 Οι ευχές στον Βασίλη Καρρά

Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Ρόκκος, Μελίνα Ασλανίδου, Λευτέρης Πανταζής και άλλοι έστειλαν τις ευχές τους στο Βασίλη Καρρά:

 «Του εύχομαι να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, να έχει υγεία γιατί το αξίζει. Είναι ένας από τους καλύτερους συναδέλφους που έχω συνεργαστεί. Τον αγαπάω πολύ και του εύχομαι πάνω από όλα υγεία. Συνεργαστήκαμε στη Θεσσαλονίκη και έχω να πω τα καλύτερα» είπε η Λίτσα Διαμάντη.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου με τη σειρά της ανέφερε: «Να είναι καλά, να χαίρεται την οικογένειά του. Τον αγαπάμε πάρα πολύ και εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου. Να γίνει καλά και να τον έχουμε κοντά μας, είτε στις πίστες, είτε απ’ το σπίτι του και την οικογένειά του. Υγεία πάνω απ' όλα του εύχομαι».

Τις ευχές του στον Βασίλη Καρρά έστειλε και ο Στέλιος Ρόκκος: «Να γυρίσει γρήγορα κοντά μας, γερός, ορεξάτος και να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει. Να διασκεδάζει τον κόσμο, να τον κάνει να κλάψει, να τον κάνει να ερωτευτεί, να τον κάνει να γελάσει. Έχω δουλέψει μαζί του και ξέρω τι σημαίνει Βασίλης Καρράς. Πόσο γενναιόδωρος και πόσο μάγκας με όλη τη σημασία της λέξεως είναι. Εγώ, κάθε βράδυ με τον Διονύση (Σχοινά) στο μαγαζί που εμφανιζόμαστε, χωρίς να το ξέρει, του αφιερώνω ένα τραγούδι, "Όταν τα χρόνια σου περάσουν", ξέρει αυτός. Ένα καταπληκτικό τραγούδι που έχει γράψει για τη γυναίκα του».

Επίσης, πρόσθεσε: «Έχω μιλήσει μαζί του, όχι τώρα τελευταία. Επειδή τον ξέρω πολύ καλά, είναι πολύ περήφανος άνθρωπος και δε θέλει να ξέρεις… Ξέρει ότι τον νοιαζόμαστε, ξέρει ότι τον αγαπάμε, δεν χρειάζεται να τον πρήζουμε κιόλας».

Συγχρόνως, η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε: «Περιμένουμε γρήγορα την επιστροφή του. Ο Βασίλης είναι πολύ δυνατός, είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρει να περάσει αυτόν τον σκόπελο. Βασίλη μου, σου εύχομαι χρόνια πολλά, σου στέλνουμε όλη μας τη δύναμη, όλη μας την αγάπη και όλη μας τη ζεστασιά. Να τα καταφέρεις και να είσαι κοντά μας γρήγορα».

Σχετικά με την κοινή καταγωγή τους, σχολίασε: «Είμαστε Πόντιοι και είμαστε από τη Βόρεια Ελλάδα και οι δυο. Ο Βασίλης είναι για όλη την Ελλάδα, και κυρίως για όλους εμάς τους Βόρειους, μεγάλη μορφή για το λαϊκό τραγούδι. Ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με μεγάλη, τεράστια ψυχή, Ποντιακή, που έχει αγκαλιάσει όλο τον κόσμο και έχει κάνει τόσα πολλά καλά. Εύχομαι να βάλει η Παναγία το χέρι της και ο Θεούλης και να τον φέρει γρήγορα κοντά μας».

Η Κωνσταντίνα του ευχήθηκε λέγοντας: «Χρόνια πολλά άρχοντά μου. Να είσαι γερός και δυνατός και να μας δίνεις απλόχερα την αγάπη σου, όπως έκανες όλα αυτά τα χρόνια. Χρόνια καλά, δημιουργικά και να μας χαρίζεις ξανά μεγάλες επιτυχίες όπως "Το Δηλητήριο". Σε αγαπάμε και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή σου. Σου στέλνω μια μεγάλη καρδούλα». Και συνέχισε: «Πριν από λίγες ημέρες μιλήσαμε. Είπε ότι είναι καλύτερα, το ελπίζω, το εύχομαι. Όλοι το θέλουμε αυτό».

Ο Ζαφείρης Μελάς είπε: «Είναι ένας άξιος υπηρέτης του λαϊκού τραγουδιού. Είμαστε και θα παραμείνουμε φιλαράκια. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ευτυχισμένος και να είναι πάντα καλά και να χαίρεται την οικογένειά του και την κοράκλα του. Εύχομαι σύντομα να έρθει κοντά μας!».

Τέλος, ο Λευτέρης Πανταζής ευχήθηκε στον γνωστό ερμηνευτή: «Αδελφέ Βασίλη, είμαι ο Λευτέρης Πανταζής, σε αγαπώ πολύ. Εύχομαι να ζήσεις, να είσαι γερός! Ξέρω ότι περνάς λίγο δύσκολα αυτόν τον καιρό, σου εύχομαι υγεία, ευλογία και ο Θεός είναι μαζί σου και θα πάνε όλα καλά αγόρι μου για τον αγώνα που δίνεις. Σε αγαπάω πολύ και σε περιμένω να γυρίσεις γρήγορα κοντά μας και να κάνουμε αυτό το ντουέτο που ξέρεις ότι ήταν να κάνουμε μαζί... Απλά, επειδή μου είπες ότι είσαι λίγο κουρασμένος, περιμένω, περιμένω πότε θα γίνεις καλά και θα έρθεις κοντά μου να το δούμε παρεΐτσα. Να ζήσεις αγόρι μου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου, το παιδάκι σου και ο Θεός είναι μεγάλος. Σε αγαπώ πολύ».