Σε συνέντευξη που έδωσε η Πάολα για τη νέα χειμερινή σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα έκανε και μια αναφορά στον Αχιλλέα Μπέο.

Για τον Αχιλλέα Μπέο:

«Είναι φίλος μου, θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του», είπε αρχικά για τον δήμαρχο Βόλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

Δεν με βλέπετε γενικά παντού

Σε ερώτηση αν θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βόλο, η τραγουδίστρια απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως γενικά δεν κάνει τέτοια πράγματα και ότι είναι ήσυχο πλάσμα. «Δεν με βλέπετε γενικά παντού, είμαι στη δουλειά και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο», είπε η Πάολα.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη:

Στις ίδιες δηλώσεις, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις του σε ορισμένα ζητήματα.

Είμαι κατηγορηματικά αρνητική μαζί του

«Ο ξενομπάτης, που ήρθε στην Ελλάδα, σε μια χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, σε ήθη, έθιμα, αρχές, να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι αρνητική κατηγορηματικά μαζί του, ειδικά στο θέμα των παιδιών. Μόνο σε αυτό, αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι, κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Τι με νοιάζει τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του;», είπε η Πάολα.

Τα παιδιά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα

«Αλλά τα παιδιά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μπορούμε να παίξουμε με τις ψυχές των παιδιών, ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μια ηλικία για να καταλαβαίνει τι του γίνεται, δεν μπορούμε να παίρνουμε εμείς αποφάσεις», ανέφερε κλείνοντας η Πάολα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: