Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, παντρεύεται.

Μέσα από το «MEGA Καλημέρα» αποκάλυψε το προσκλητήριο του γάμου της.

«Χαιρόμαστε με τη χαρά σου και με την εξέλιξη που είχε η ζωή σου και βρήκες το άλλο σου μισό», είπε αρχικά στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι η Ελεονώρα Μελέτη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή.

Η δημοσιογράφος και τηλεπερσόνα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον επικείμενο γάμο της με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Λεμονίδη.


Με πήρε τηλέφωνο στο κομμωτήριο

«Σας εκτιμώ και σας βλέπω κάθε πρωί, σας λατρεύω όλους. Συγχαρητήρια στον τηλεοπτικό μου κουμπάρο, Σαράντη Μαργετή, που ήταν αυτός που εντόπισε το προσκλητήριο. Όταν γνώρισα τον Νεκτάριο, βγήκαμε και μιλήσαμε. Πώς γνωριστήκαμε; Με πήρε τηλέφωνο στο κομμωτήριό μου να κλείσει ένα κούρεμα με τον φίλο του. Και επειδή εμείς κλείνουμε στις 6, τον ρώτησα εάν θα προλάβει να έρθει γιατί κλείνουμε σε μισή ώρα. Ωστόσο ο φίλος του είναι και φίλος μου και ήξερε τι ώρα κλείνω. Και μου είπε ότι "δεν θα μπορέσω να σας δω από κοντά", και μου μιλούσε στον πληθυντικό. Εμένα με ισοπέδωσε με αυτό», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο άνθρωπος φαίνεται κιμπάρης

«Ξέρετε ότι δεν μπορώ τα κοσμήματα που είναι μικρά, θέλω λάμψη. Ο άνθρωπος φαίνεται ότι είναι κιμπάρης. Είναι πολύ καλός», συμπλήρωσε.

Πώς πήγε τελικά το ραντεβού;

«Εννοείται πως ήρθε στο μαγαζί, δεν θα τον άφηνα, μου άρεσε ο τρόπος που μου μιλούσε. Έχει και ωραία φωνή», αποκάλυψε.

Τι της αρέσει στον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της;

«Αυτό που μου αρέσει στον Νεκτάριο είναι ότι ακούει. Του έχω πει διάφορα για τη ζωή μου, μου λέει πως είναι εδώ για μένα. Νιώθω ασφάλεια και είναι η πρώτη φορά που το νιώθω στη ζωή μου», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Είμαστε κουκλάκια ζωγραφιστά

Για την διαχείριση της δημοσιότητας, καθώς ο Νεκτάριος Λεμονίδης είναι γιατρός και δεν έχει επαφή με τον χώρο της showbiz, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι συμπλήρωσε πως «όταν για πρώτη φορά είδε τον εαυτό του στην τηλεόραση μου είπε μήπως έπρεπε να τον ρωτήσω, και του απάντησα πως μου ζήτησαν οι συνάδελφοι φωτογραφίες. Το δέχθηκε και μου απάντησε πως "είμαστε κουκλάκια ζωγραφιστά". Μου είπε πως αυτό που θέλει μόνο είναι να μην έρθει κάποιος δημοσιογράφος στο νοσοκομείο».

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κάλεσε όλους τους συντελεστές του «MEGA Καλημέρα» στον γάμο της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: