Ο δικηγόρος της 57χρονης συνεπιβάτιδας της μηχανής που τραυματίστηκε στη συμπλοκή με την Εύη Βατίδου, κ. Ξηρογιάννης, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 13/11/2023 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Τους κυνήγησε με το τζιπ η Εύη Βατίδου 

«Η 57χρονη έχει κατάγματα και σήμερα αναμένεται να ενημερωθεί από τους γιατρούς για την περαιτέρω νοσηλεία της. Αυτό που μου έχει μεταφέρει η εντολέας μου είναι ότι το τζιπ τους κυνηγούσε και κάποια στιγμή τους έφτασε και τους χτύπησε από πίσω. Αυτή είναι η εικόνα που μου έχουν δώσει, γιατί δεν τους έχω δει ακόμα», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος της 57χρονης.

Η φερόμενη ως υπεύθυνη είναι κρατούμενη

«Είναι μια δικογραφία που είναι σε εξέλιξη. Υπάρχει μια φερόμενη ως υπεύθυνη που είναι κρατούμενη και υπάρχουν και δύο άνθρωποι που έχουν υποστεί κάποιες κακώσεις, η μία πιο σοβαρές. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι στοιχεία της δικογραφίας. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε μια γυναίκα τραυματισμένη, με αρκετές σωματικές βλάβες…», κατέληξε ο κ. Ξηρογιάννης.

Η Ελεονώρα Μελέτη καλωσόρισε στον αέρα της εκπομπής και τον δικηγόρο της Εύης Βατίδου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος όμως όταν αντιλήφθηκε πως είναι στην ίδια γραμμή και ο συνήγορος της άλλης πλευράς, εμφανώς εκνευρισμένος, είπε στην παρουσιάστρια: «Δεν κάνω δικαστήρια στην τηλεόραση. Λυπάμαι, έπρεπε να με ενημερώσετε» και στη συνέχεια, με μια πρόταση, ανέφερε τη θέση του μοντέλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: