Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει γυμναστική έχοντας στην πλάτη του την εγκυμονούσα σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως θα δείτε και εσείς κάνει push ups έχοντας στην πλάτη του έχει την εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία είναι και εκείνη ντυμένη με αθλητικά και τον τραβά βίντεο με το κινητό της.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γυμνάζεται με την Δήμητρα Βαμβακούση στην πλάτη

 

Η εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση κάθεται στην πλάτη του και το απολαμβάνει, ενώ ο Ντάνος σηκώνει «τα βάρη της ζωής» όπως έγραψε.

Να σας θυμίσουμε ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός του ερχομού του πρώτου του παιδιού με φωτογραφίες στα social media και στη μία πόζαρε έχοντας τις πιπίλες στο στόμα και στην άλλη κρατώντας τες στα χέρια.

Την ημέρα της γιορτής της Δήμητρας Βαμβακούση, ένιωθαν και οι δύο έτοιμοι να μοιραστούν την ευτυχία του ερχομού του παιδιού τους που θα αλλάξει και τις ισορροπίες ανάμεσά τους, πάντα φυσικά προς το καλύτερο.

Το Πρωινό αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα αποκτήσουν ένα κοριτσάκι και το Πρωινό Σουσου ανέφερε πως το όνομα που θα πάρει η κόρη του ζευγαριού είναι «Ουρανία» όπως έλεγαν δηλαδή τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου η οποία έφυγε από τη ζωή μία μέρα μετά τον γάμο του.