Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη σειρά «Το Σόι σου» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά και στην ερωτική σκηνή που δεν κατάφερε να κάνει λόγω… εξωτερικών παραγόντων.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και περιέγραψε περιστατικό κατά το οποίο θαυμάστρια τον έφερε σε δύσκολη θέση, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας του και της αδερφής του.


Γιώργος Γιαννόπουλος: Το "κυνήγι" από θαυμάστρια στη θάλασσα και η… ιδρωμένη συνάδελφος


«Μάλλον τους συμφέρει με τα νούμερα που κάνει το "Σόι", για να μην πληρώνουν του κόσμου τα λεφτά, να παίζει σε επαναλήψεις, γιατί από τις επαναλήψεις δεν παίρνουμε τίποτα, κάτι ελάχιστα. Ωστόσο, κάθε χρόνο διαβάζουν όλοι ότι θα ξαναγίνει το "Σόι", αλλά δεν γίνεται», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός για τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, που εξακολουθεί να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στις επαναλήψεις.

«Με έχει φέρει πολλές φορές θαυμάστρια σε δύσκολη θέση, αλλά το ξεπερνάω. Φέτος στην Καλαμάτα ήρθε μια κοπέλα μέσα στη θάλασσα με χαρτί και στυλό για να της υπογράψω αυτόγραφο. Την είδα που ψιλοθύμωσε. Οπότε βγήκα και ζήτησα συγγνώμη. Δεν μου αρέσει να δυσαρεστείται ο κόσμος», αποκάλυψε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Μιλώντας στη συνέχεια για το αν έχει έρθει σε δύσκολη θέση σε κάποια ερωτική σκηνή, ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποκάλυψε: «Πριν από πολλά χρόνια, μια συνάδελφος ήταν κάπως ιδρωμένη, κάπως μύριζε, και δεν μπόρεσα να κάνω την ερωτική σκηνή. Θέλει και έναν αυτοσεβασμό. Πριν κάνεις ερωτική σκηνή, πριν φιληθείς, θα πλύνεις τα δόντια σου, θα μασήσεις μια τσίχλα, θα έχεις κάνει μπάνιο, δεν θα έχεις φάει κρεμμύδι και σουβλάκι και τζατζίκι την προηγούμενη ημέρα. Τα αυτονόητα».


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας του και της αδερφής του, σημειώνοντας ότι: «Πιστεύω ότι μητέρα μου όταν είχε Αλτσχάιμερ με γνώριζε κατά βάθος. Όταν έφυγε, με πλήγωσε, γιατί δεν είχα τη μάνα μου. Μάνα είναι μόνο μία. Της τα έλεγα όλα και μου τα έλεγε και εκείνη. Έπαιζα στο ‘’Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή’’ όταν έχασα την αδελφή μου. Για εμάς είναι δουλειά. Εργασία το λέω εγώ. Πήγα, έθαψα την αδελφή μου, γύρισα και πήγα στο θέατρο».