Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στην Ελένη για τις αλλαγές στη ζωή της, την παρουσίαση εκπομπής στον ΣΚΑΪ, τα αρνητικά σχόλια αλλά αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Βάσω Λασκαράκη για την εκπομπή που παρουσιάζει

Για την επιλογή της να παρουσιάσει φέτος εκπομπή η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε: «Φέτος και πάλι ήμουν αρνητική στην αρχή, απλά μετά το μελέτησα λίγο παραπάνω. Ήταν η πρώτη φορά που είπα ότι αυτό το project ήταν πολύ κοντά σε εμένα. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και θέλει πολύ στοχοπροσήλωση και να είσαι διαβασμένος. Ήρθα σε αμηχανία, ”πήρα την γεύση” όμως πριν καν βγει το δελτίο Τύπου για την εκπομπή. Κάθε μέρα πήγαινα για πρόβα στο θέατρο και με έπαιρναν τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν όλα είναι καλά από τις κάμερες που έβλεπαν έξω από το θέατρο».

Σχετικά με την κριτική που ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι ηθοποιοί ασχολούνται και με την παρουσίαση εκπομπών σχολίασε η Βάσω Λασκαράκη: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπορεί μερικές φορές ακόμα και να ταράζομαι όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω. Το ήξερα ότι ήμουν αγχωμένη στην πρώτη εκπομπή».

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης σημείωσε: «Εννοείται πως θα μάθω τι γίνεται, άλλα ένιωθα περισσότερο την ανάγκη να δω το αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι ο άλλος που βλέπει την εκπομπή να περάσει καλά, όταν αποφασίσει να τη δει. Στην δεύτερη εκπομπή κάπως χαλάρωσα. Και η μαμά μου είπε ”παιδί μου μπράβο, η δεύτερη ήταν πολύ καλύτερη, στην πρώτη ήσουν πολύ αγχωμένη”».

Μιλώντας στην Ελένη η Βάσω Λασκαράκη ανέφερε ότι βάζει προσωπικά στοιχεία της έκφρασής της όταν υποδύεται ένα ρόλο

Για τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο είπε: «Φέτος έφθασαν στιγμές που είπε ”άντε να πας στην δουλειά”».

Η Βάσω Λασκαράκη μετά από 9 χρόνια απουσίας επέστρεψε στο θέατρο με την κωμωδία «Unfriend» στο θέατρο Νέος Ακάδημος και μίλησε η ηθοποιός για το ρόλο που έχει το θέατρο στην ζωή της: «Η επικοινωνία που έχω με τον κόσμο όταν είμαι πάνω στην σκηνή το λατρεύω. Ακόμα και τώρα όταν ξεκινάνε οι παραστάσεις έχω μία ταραχή που μετά τα πρώτα τρία λεπτά περνάει».

Ειδικά για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει η Βάσω Λασκαράκη περιέγραψε: «Είμαι μία μαύρη κωμωδία που είναι πολύ σύγχρονη, καθώς έχει γραφτεί πριν από δύο χρόνια. Ήθελα πολύ να επιτρέψω με κωμωδία στο θέατρο».