Από την ώρα που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου από τον γνωστό σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκο, ο κόσμος του θεάτρου δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις, λέγοντας στα social media το δικό του αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή.

Χωρίς να γράψει τίποτα, ποστάροντας μια μαύρη φωτογραφία, η Μπέσυ Μάλφα, συντετριμμένη, δεν είχε κουράγιο ούτε να γράψει δυο λόγια για τον χαμό της φίλης της.

Κάτια Νικολαΐδου

«Αντίο, αγαπημένη μου φίλη! Μάθαμε το τραγικό νέο μόλις τέλειωσε η παράσταση. Ένα μεγάλο γιατί... βαραίνει την ψυχή μας. Τόσα χειμερινά μπάνια μαζί, τόσα γέλια και τώρα σιωπή... Κάτια μου, καλό ταξίδι... Πόσο θα μας λείπεις...», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αντίο, Κάτια μου... Αντίο, κορίτσι μου... Καλό ταξίδι...#katianikolaidou», έγραψε η Σάντρα Βουτσά, που πόσταρε μια κοινή της φωτό με τον αείμνηστο μπαμπά της, Κώστα Βουτσά.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις που ακολουθούν:

1-Spyros-Bibilas-Katia-Nikolaidou-1
1-_Bessy-malfa-Katia-Nikolaidou-1
1-Grigoris-Goudaras-Katia-Nikolaidou-1
1-Kaiti-Finou-Katia-Nikolaidou-1
1-Mgda-pensoy-Katia-Nikolaidou-1
1-Prodromos-Tosounidis-Katia-Nikolaidou-1
1-Santra-Voutsa-Kostas-Voutsas-Katia-Nikolaidou-1


Η είδηση για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου έπεσε σαν κεραυνός στον καλλιτεχνικό κόσμο. Είχε προηγηθεί ένα μεγάλο διάστημα με τις κατάλληλες θεραπείες.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει στον Θοδωρή Αθερίδη στην εκπομπή «Αργά» πριν από σχεδόν 8 χρόνια και είχε αναφερθεί στη διάγνωσή της με καρκίνο:

«Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σού χτυπά την πόρτα. Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη θέληση. Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στον λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα αμέσως και μίλησα γι' αυτό. Κυκλοφορούσα καραφλή», είπε περιγράφοντας το πρώτο διάστημα.

Και συνέχισε μιλώντας για τον χωρισμό της από τον τότε σύζυγό της, Οδυσσέα Σταμούλη: «Ήμουν 7 ώρες διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό. Σε κάθε σταγόνα έλεγα "τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκινογόνο". Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ. Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει. Μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. Μπορεί να μην ξημερώσει η άλλη μέρα και δεν είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: