Θύμα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έμελλε να πέσει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης πριν από μερικές ώρες, όταν και η ομάδα της Δανάης Μπάρκα θέλησε να στήσει μια επική φάρσα στον παρουσιαστή της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας» του MEGA.

Ως προ το στήσιμο αυτής, δε, ο παρουσιαστής Μιχάλης Κεφαλογιάννης κλήθηκε να διαχειριστεί μια απρόβλεπτη συνθήκη που έλαβε χώρα στο πλατό της εκπομπής κατά τη διάρκεια νέου γυρίσματος.

Η φάρσα στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Η δε κυρία Ελένη έμοιαζε τρισευτυχισμένη που συναντούσε από κοντά τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και δεν μπορούσε να σταματήσει να το εκφράζει με κάθε τρόπο. «Πόσο χαίρομαι που σας βλέπω από κοντά! Ήταν όνειρο ζωής να έρθω να σας δω! Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας», εκμυστηρεύτηκε, μεταξύ πολλών άλλων, η άγνωστη γυναίκα στον παρουσιαστή της ενημερωτικής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.

Όταν, δε, η κυρία Ελένη έβγαλε φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της παρουσιαστή «έλιωσε» κυριολεκτικά στην αγκαλιά του. Στη συνέχεια, όμως, έμεινε για να παρακολουθήσει το γύρισμα και… φυσικά είχε τις δικές της ενστάσεις κατά τη διάρκειά του!

«Όταν πήγα ταξίδι στην Τυνησία, από τη στενοχώρια και το άγχος μου άρχισα και ξυνόμουν συνέχεια. Και τώρα που σας βλέπω έχω πάθει ένα άγχος! Να σας πω κάτι; Πραγματικά, όταν είχα πάει στην Τυνησία και πέταξα με το αεροπλάνο, εκτός του ότι με έπιανε φαγούρα, είπα στην αεροσυνοδό να μου βγάλει το σουτιέν. Κι εγώ τώρα αυτή τη στιγμή που σας βλέπω έχω πάθει ένα άγχος».

«Πραγματικά, θέλετε να μου βγάλετε το σουτιέν εσείς;», ρώτησε χαρακτηριστικά η άγνωστη καλεσμένη, για να τονίσει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης τα εξής με τη σειρά του: «Κοιτάξτε, εγώ είμαι πολύ ψύχραιμος. Έχετε πάθει ένα άγχος, ναι. Θέλετε να έρθετε να καθίσετε δίπλα μου;», ανέφερε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

«Εντάξει, όχι, δεν θέλω να καθίσω. Αλλά να σας πω κάτι; Γενικά παθαίνω άγχος, φαγούρα και τέτοια. Και τώρα που σας βλέπω έχω πάθει μεγάλη φαγούρα», ανέφερε η κυρία Ελένη, με τον παρουσιαστή να έχει ψυλλιαστεί τη φάρσα της ψυχαγωγικής εκπομπής και να υπογραμμίζει πως «κι εγώ έχω πάθει μεγάλη πλάκα γιατί κάνει πλάκα μαζί μου, αλλά δεν πειράζει. Είμαι σίγουρος ότι είναι φάρσα, αλλά δεν πειράζει», είπε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.