Τη συνάντησή της με τη Μάρθα Καραγιάννη πριν από 27 χρόνια παρουσίασε σήμερα Τετάρτη 08/11/23 μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη στήλη «Τι θυμήθηκες τώρα» που παρουσιάζει η Νανά Παλαιτσάκη.

Το 1996 η Μάρθα Καραγιάννη είχε μιλήσει για τη συμφιλίωση με τον χρόνο, τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της, αλλά και την επιθυμία της να υιοθετήσει παιδί, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που είχε δώσει στη Νανά Παλαιτσάκη.

Δεν θα ήθελα να γίνω κακογερασμένη γιαγιά

«Εύχομαι να γεράσω, γιατί τότε θα καταλάβω ότι έζησα. Δεν θα ήθελα να γίνω μία "χοντρή κυρία", μία κακογερασμένη γιαγιά. Θα ήθελα μεγαλώνοντας να είμαι όμορφη. Δεν με ενδιαφέρει κανένας άνδρας, για εμένα οι μεγάλοι έρωτες έχουν περάσει. Δεν έχω στεγανά, αλλά έχω γεμίσει ερωτικά στη ζωή μου», έλεγε η αείμνηστη ηθοποιός.

Μάρθα Καραγιάννη

Για την απόκτηση παιδιών:

«Μου έχει λείψει πολύ ένα παιδί. Είχα μία ατυχία όταν ήμουν 20 ετών και με… κυνήγησε σε όλη μου τη ζωή. Φοβόμουν και δεν προχώρησα σε θεραπείες που θα βοηθούσαν να αποκτήσω παιδί. Έκανα 3 αποτυχημένες απόπειρες να υιοθετήσω παιδί πριν από τα 40 μου χρόνια. Ήταν να υιοθετήσω ένα κοριτσάκι, που γνώριζα τη μητέρα του», είχε αναφέρει τότε η Μάρθα Καραγιάννη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: