Το ζευγάρι Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση περιμένει το πρώτο του παιδί και είναι κοριτσάκι. Μάλιστα, ανακοίνωσαν το ευχάριστο γεγονός με φωτογραφίες στα social media και στη μία πόζαρε έχοντας τις πιπίλες στο στόμα και στα χέρια.

Την ημέρα της γιορτής της Δήμητρας ένιωθαν και οι δύο έτοιμοι να μοιραστούν την ευτυχία του ερχομού του παιδιού τους που θα αλλάξει και τις ισορροπίες ανάμεσά τους, πάντα φυσικά προς το καλύτερο.

1-Giorgos-Agelopoulos-Dimitra-Vamvakousi-pipila-egyos-koritsaki-2
1-Giorgos-Agelopoulos-Dimitra-Vamvakousi-pipila-egyos-koritsaki-1

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το «Πρωινό» αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα αποκτήσουν ένα κοριτσάκι.

Και σήμερα, 8 Νοεμβρίου 2023, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σαράντος αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» πως το όνομα που θα πάρει η κόρη του ζευγαριού είναι «Ουρανία», όπως έλεγαν δηλαδή τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, η οποία έφυγε από τη ζωή μία μέρα μετά τον γάμο του.

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέκα μέρες πριν πεθάνει η μητέρα του, την είχε επισκεφτεί με τη Δήμητρα Βαμβακούση για να της δείξουν το υπερηχογράφημα, της ανακοίνωσαν ότι περιμένουν κορίτσι και ότι σκοπεύουν να της δώσουν το όνομά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: