Ο Χρήστος Σαντικάι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο καλλιτέχνης μίλησε για για την πατρότητα, την σχέση του με τη Λάουρα Νάργες και τον ρατσισμό που έχει βιώσει.

Δηλώνω μουσικός χαζομπαμπάς

«Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω “μουσικός χαζομπαμπάς”. Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα "μαμά" και τη Λάουρα “μπαμπά”. Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα

«Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω η Λάουρα να είναι όπως θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας, εντελώς» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Μου έδωσε επιστολή ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

«Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου. Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σαντικάι.

Για τον ρατσισμό και την καταγωγή του

«Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο», σχολίασε ο Χρήστος Σαντικάι για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί για την καταγωγή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: