Η διάσημη τηλεπερσόνα Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί -ένα υγιέστατο αγοράκι- με τον σύζυγό της, Τράβις Μπάρκερ, την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το περιοδικό «People». Να σημειωθεί ότι ο Τράβις Μπάρκερ γίνεται πατέρας για 4η φορά. 

Νιώθει ευλογημένη που κρατάει τον γιο της

Μάλιστα, σύμφωνα με μια πηγή, η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν «νιώθει τόσο ευλογημένη» που έχει στην αγκαλιά της τον γιο της. «Είναι ευτυχισμένη που μπορεί απλώς να αγκαλιάζει το αγοράκι της τώρα», δήλωσε η πηγή.

Οι δυσκολίες της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν για τη μητρότητα

Υπενθυμίζεται πως ήταν ένα δύσκολο «ταξίδι» για την 44χρονη τηλεπερσόνα και τον σύζυγό της, καθώς πέρασαν δύο χρόνια προσπαθώντας να αποκτήσουν ένα μωρό. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έκανε αρκετές φορές εξωσωματική γονιμοποίηση χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα, μέχρι που τελικά σταμάτησε όλες τις θεραπείες στα τέλη του περασμένου έτους.

Η Κορτνεϊ Καρντάσιαν με τον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ
Η Κορτνεϊ Καρντάσιαν με τον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ

Ωστόσο, τον Ιούνιο αποκάλυψε πως είναι έγκυος, όταν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του συζύγου της εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά και μια πινακίδα που έγραφε «Τράβις, είμαι έγκυος».

1-kourtney-Kardashian_-3a
1-kourtney-Kardashian_-1
1-kourtney-Kardashian_-2
1-kourtney-Kardashian_-3


Ακολούθησε μια δύσκολη περίοδος για το ζευγάρι, όταν τον Οκτώβριο η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν μοιράστηκε πως χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα εμβρυική χειρουργική επέμβαση για να σώσει τη ζωή του αγέννητου μωρού της.