Τα φλάς συγκέντρωσαν σε άλλη μία έξοδό τους ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα, το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου στο Ζάππειο.

Αυτή την φορά έδωσαν το «παρών» σε επίδειξη μόδας για την 33η Athens Fashion Week, με το ζευγάρι να απολαμβάνει τα φλάς των φωτογράφων, που βρίσκονταν εκεί.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Τζόρτζια Σιακαβάρα, εντυπωσίασε φορώντας μια ξανθιά περούκα και ένα σύνολο σε έντονο πράσινο χρώμα και ασπρόμαυρες λεπτομέρειες.

AS2A3137
AS2A3138
AS2A3127


Η σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η σχέση του 83χρονου Κωνσταντίνου Πλεύρη με την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα, έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ένα από τα θέματα που απασχολεί τις ψυχαγωγικές και lifestyle εκπομπές, ρεπόρτερ των οποίων τον συνάντησαν σε πρόσφατη έξοδό του. "Πολύ ενοχλητικοί γίνεστε’’, είπε αρχικά εμφανώς εκνευρισμένος, ο 83χρονος νομικός στους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να αποσπάσουν δηλώσεις του και συμπλήρωσε:‘’Ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή τη στιγμή, τι κάνω εγώ; Στον Κασσελάκη να πάτε. Πώς ασχολούνται; Να με βρίζουν στα σάιτ; Έτσι ασχολούνται;’’.

  ''Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο''

Τότε, τον ρώτησαν, πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει όλα τα δημοσιεύματα που όπως είπε ‘’τον βρίζουν’’. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: ‘’Οι βρισιές δεν με ενοχλούν γιατί λαμβάνω τα μέτρα μου’’. ‘’Θα κινηθείτε νομικά;'' τον ρώτησε μια ρεπόρτερ, με τον ίδιο να της απαντά: ‘’Όχι αστειεύεστε; Αλλιώς θα κινηθώ, με τον ωραίο τρόπο που υπάρχει. Το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο. Είμαι κατά της βίας και εγώ, αυτό είναι παροιμία’’Όταν του ζήτησαν να αποσαφηνίσει αυτό που είπε, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είπε: ‘’Δεν αποσαφηνίζω τίποτα, να με αφήσετε ήσυχο’’.