Τον απόλυτο έρωτα ζει η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπέν Άφλεκ από την ημέρα που ήρθαν ξανά κοντά.

Η διάσημη pop star, Τζένιφερ Λόπεζ, έχει μιλήσει πολλές φορές για την σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό, τον οποίο αποθεώνει σε κάθε της συνέντευξη. Αυτό έκανε και αυτή τη φορά η jLO, όπου μίλησε στη Vogue και όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε ξανά στον σύζυγό της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ  λοιπόν, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός και επιχειρηματίας την βοήθησε να καταλάβει και να αναγνωρίσει την αξία της.

Όσα ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ για τον σύζυγο της Μπέν Άφλεκ 

«Αισθάνομαι ακόμα πιο χαλαρή και άνετη, γεγονός που με κάνει να νιώθω ακόμα πιο όμορφη από ό,τι έχω υπάρξει ποτέ με κάποιον άλλον», ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ .Η πρωταγωνίστρια του «Marry Me» συνέχισε, λέγοντας στη Vogue, ότι έχει φτάσει σε ένα στάδιο της ζωής της όπου αγαπάει κάθε κομμάτι του εαυτού της «αδιαμαρτύρητα».

«Κάθε κομμάτι μου, το σώμα μου, η φωνή μου, οι επιλογές μου, ακόμα και τα λάθη μου, όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι και με έφεραν εκεί που είμαι σήμερα», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Τζένιφερ Λόπεζ.

Να θυμίσουμε πως η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπέν Άφλεκ γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους τον Αύγουστο απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο στη Σάντα Μόνικα.