Για τη σύλληψη του γιου της και του Παναγιώτη Λιαδέλη μίλησε σε συνέντευξή της η Σαμπρίνα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και την παρ' ολίγον συμμετοχή της στη Eurovision.

Η γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα μιλώντας για τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο είπε: «Είμαι τόσο πολύ χαρούμενη. Με τον Κώστα είμαστε σίγουρα ένα πολύ ταιριαστό μουσικό ζευγάρι, άσχετα αν στην πορεία χαθήκαμε λίγο. Αυτό νομίζω είναι το πιο ισχυρό που μπορεί να υπάρχει σε μία φιλία, συνεργασία, σχέση, στα πάντα. Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δίπλα μου, με στήριξε στα πρώτα μου βήματα. Οπότε, εννοείται ότι μόνο πολύ καλά πράγματα έχω μέσα μου για τον Κώστα».

Τι λέει για τη Eurovision και τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι


Αναφερόμενη στην παρ' ολίγον συμμετοχή της στη Eurovision, εξήγησε: «Θεωρώ ότι θα παίρναμε πολύ καλή θέση αν πήγαινα. Οπότε κι εγώ έχασα, αλλά και εμείς χάσαμε γενικότερα». Για τη Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό, σημείωσε: «Η Μαρίνα Σάττι έχει πάρα πολύ ωραία φωνή και πιστεύω ότι θα πάει καλά».

Όσα είπε για τη σύλληψη του γιου της και του Παναγιώτη Λιαδέλη 


Τέλος, η Σαμπρίνα τοποθετήθηκε και για τον γιο της, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Λιαδέλη: «Δεν περίμενε ούτε ο ίδιος ότι θα μείνουν μέσα στο κρατητήριο. Έπαθα εγκεφαλικό! Δεν ήταν κάτι στο οποίο ευθύνεται, ούτε είχε εμπλακεί κάπου, απλά έτυχε να είναι εκεί εκείνη τη στιγμή, οπότε έπρεπε όλοι μαζί να πάνε. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά. Το έχει ξεπεράσει και είναι και πολύ καλά».

Σχετικά με τις σχέσεις που διατηρεί με τον Παναγιώτη Λιαδέλη τόνισε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Εκτός από την αρχή, που σε όλα τα διαζύγια υπάρχουν αυτές οι προστριβές και είναι πάρα πολύ φυσιολογικό, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση».