Ξεχειλίζει ταλέντο, χιούμορ και αγάπη η οικογένεια Κακοσαίου.

Με ακόμα ένα χιουμοριστικό βίντεο, η μεγαλύτερη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Κατερίνα Κακοσαίου, μας έδειξε πόσο δεμένη είναι με την κατά οκτώ χρόνια μικρότερη αδερφή της, Ελεονώρα Κακοσαίου, με την οποία τη βλέπουμε πολλές φορές να χορεύει και να τραγουδάει στο TikTok.

Πριν από λίγες μέρες η 25χρονη Κατερίνα Κακοσαίου ανάρτησε και πάλι ένα βίντεο με την αδερφή της Ελεονώρα, η οποία φαίνεται να της μοιάζει αρκετά και να έχει έντονη αίσθηση του χιούμορ.

@kakosaioukaterina @𝓔𝓵𝓲𝓷𝓸𝓻 #😂 ♬ original sound - ✨2000s&2010s throwbacks✨

Μάλιστα, στα πρώτα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok, οι δύο αδερφές τραγουδούν μαζί, ενώ ο πατέρας τους Γιάννης Πλούταρχος παίζει κιθάρα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο δεμένες είναι.

@kakosaioukaterina #fyp #fy #foryou #4upage @eleonora_kakosaiou ♬ πρωτότυπος ήχος - KᗩTᗴᖇIᑎᗩ

Εκτός αυτού, όμως, από τα βίντεο διαπιστώσουμε ότι η Ελεονώρα είναι ακόμα ένα μουσικό ταλέντο της οικογένειας.

Η οικογένεια Κακοσαίου είναι γεμάτη ταλέντα

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι παντρεμένος με τη Μαρία Παπαδοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεονώρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Από τα παιδιά του ταλαντούχου τραγουδιστή γνωρίζουμε καλά τον Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος έχει την ίδια μελωδική φωνή με τον πατέρα του και έχει ήδη ξεκινήσει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της μουσικής.

Γιώργος Κακοσαίος

Η χρονιά 2021, αναμφίβολα, ήταν η χρονιά του, αφού στα Mad Video Music Awards 2021 κέρδισε το βραβείο «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης». Ενώ μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει τα κομμάτια «Ψέματα όλα», «Έρωτας μοιάζει», «Είναι Χριστούγεννα γι' αυτό», «Η Μία» και «Ποια είναι αυτή». Όλα του τα τραγούδια, αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, είχαν τεράστια απήχηση και παίζονταν συνεχώς στα ραδιόφωνα ανεβαίνοντας στα charts αλλά και στις τάσεις στο youtube.

Εκτός από τον Γιώργο Κακοσαίο, όμως, μουσικά έχουμε γνωρίσει και την Κατερίνα Κακοσαίου, με την οποία ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε μία υπέροχη διασκευή του κομματιού «Πόσο ωραία μάτια έχεις».



Η Ελεονώρα είναι 17 ετών, μοιάζει αρκετά με τα αδέρφια της και φαίνεται πως προτιμά τον αθλητισμό από το τραγούδι. Η 17χρονη κόρη του γνωστού τραγουδιστή έχει βέβαια πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να αποφασίσει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει να κάνει. Ωστόσο, μέχρι τότε, η ίδια φαίνεται πως θα μοιράζεται με τους followers της σύντομα χιουμοριστικά βίντεο.

@eleonorakakosaiou #φοργιου #φοργιουπειτζ #φοργιουπατζε💜 #φοργιουπατζε #φοργιου💚 #φοργιουυ #foryou #fy #fypシ #tiktokhellas #greektiktok #denkatalavainw #eleos ♬ πρωτότυπος ήχος - Φaethon Adamidis

Τα δύο μικρότερα παιδιά του τραγουδιστή, η Παναγιώτα και Κωνσταντίνος, προστατεύονται αρκετά από την οικογένειά τους και δεν είναι γνωστές πολλές πληροφορίες που να τους αφορούν.

Το 2021, ωστόσο, η Κατερίνα Κακοσαίου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία και με τις δύο αδερφές της. «Sisters», έγραφε η Κατερίνα στην ανάρτησή της και πόζαρε με τις Παναγιώτα και Ελεονώρα Κακοσαίου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram: