Η Δέσποινα Μοιραράκη συνάντησε την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του «Cash or Trash» μίλησε για την τηλεόραση, την απώλεια του συζύγου της αλλά και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Αλίκη με πήρε τηλέφωνο 

«Το "Cash or Trash" είναι το φάρμακό μου, το απολαμβάνω υπερβολικά. Το τσαντάκι της Βουγιουκλάκη από τη "Μοντέρνα Σταχτοπούτα" εγώ θα το αγόραζα μόνο για να έχω κάτι από την Αλίκη. Η Αλίκη με πήρε μια μέρα την ώρα που έκανα εκπομπή και μου είπε "έλα, Δεσποινάκι, είμαι στην κουζίνα, μασουλάω και σε βλέπω"», ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Είδα την Αλίκη στο νοσοκομείο

«Είχα πάει να δω την Αλίκη στο νοσοκομείο στο τέλος της ζωής της και της είπα "άντε, σε περιμένουμε να έρθουμε στο σπίτι σου να φάμε γεμιστά"».

Δέσποινα Μοιραράκη - Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η απώλεια του συζύγου της

«Τώρα γίνεται η συνειδητοποίηση του χαμού του συζύγου μου. Πέρυσι ήμουν σε μια κατάσταση σοκ. Προσπαθώ με πολλή δουλειά και θέληση να το έχω στην καρδιά μου, αλλά να μην το κοινοποιώ».

Για την καριέρα της στον χώρο των πωλήσεων:

«Έχει γίνει μάχη επώνυμων πελατών για χαλί σε έκθεσή μου. Τους καθησύχασα με πολύ ωραία διπλωματία. Μου έχει τύχει σε ζωντανό να πέσουν τα χαλιά πάνω μου. Σε τηλεοπτική δημοπρασία, ένα μεγάλο ολομέταξο χαλί είχε πουληθεί 18.000.000 εκατομμύρια δραχμές. Έχω νιώσει να κινδυνεύω στην Περσία γιατί η φράντζα μου είχε βγει από το μαντίλι, ήθελαν να με πάνε στη φυλακή. Μου έχει γίνει πρόταση γάμου και μου είπαν "έχεις 20 λεπτά χρόνο για να αποφασίσεις να πάμε τώρα στο τζαμί να σε παντρευτώ"», δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Μου έχουν προτείνει να κάνω το "Deal"

Για την τηλεόραση και τις προτάσεις που έχει δεχτεί η Δέσποινα Μοιραράκη, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι της ζήτησαν να αναλάβει ένα πολύ γνωστό τηλεπαιχνίδι.

«Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή, δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Μου έχουν προτείνει να κάνω το "Deal". Δεν είμαι διψασμένη για να βγω στην τηλεόραση», ανέφερε κλείνοντας η Δέσποινα Μοιραράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: