Το plus size model και Tik Toker, Πέγκυ Θεολόγη μίλα στο «Πάμε Δανάη» για το bullying που δέχεται.

Η γνωστή Tik Toker μίλησε για την ενασχόλησή της με την πλατφόρμα.

Κάπου ξεφεύγουν τα πράγματα στο Tik Tok

«Η ενασχόληση με το Tik Tok ήρθε εντελώς μονή της. Άνοιξα τον λογαριασμό μου στον covid. Πρόπερσι άνοιξα ξανά το λογαριασμό. Μου έδειξαν αγάπη και ήρθε η εξέλιξη μόνη της. Διαλέγω ποια κομμάτια της ζωής μου θέλω να δείξω στο Tik Tok. Όταν έπρεπε να μιλήσω για τον χωρισμό ένιωσα ότι πνίγομαι, άλλα λέω "πρέπει πάλι να μιλήσεις με ειλικρίνεια, όπως τόσο καιρό". Κάπου ξεφεύγουν τα πράγματα στο Tik Tok και είναι άσχημο αυτό», είπε αρχικά η Πέγκυ Θεολόγη.

Για το bullying που έχει δεχθεί:

«Μου λένε διάφορα για το σώμα μου, για τα μαλλιά μου, για τα νύχια μου. Δεν λένε άπλα τη γνώμη τους, προσβάλλουν. Θα έπρεπε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο άλλος. Δεν μπορούν να δεχθούν ότι μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά μπορεί να είναι θηλυκά ντυμένη. Κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν νούμερα και "λάμψη". Αφού μπορώ, πάρτε».

Με εμπιστεύονται να διαφημίσω προϊόντα τους

«Με εμπιστεύονται πάρα πολλές εταιρείες να διαφημίσω τα προϊόντα τους. Οι προτάσεις έρχονται η μία μετά την άλλη», τόνισε κλείνοντας η η Πέγκυ Θεολόγη για την επαγγελματική εξέλιξη που έχει μέσα από την ενασχόλησή της με τα social media.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


@stefanos_mantanis #συρραφή με τον χρήστη @Ilias Gkotsis ΠΡΟΣΟΧΗ μην το επιχειρήσετε σπίτι @👑Peggy Theologi👑 😂😂😂😂 #στέφανοςπέγκυ #πεγκυσβιδεο #funnyvideos #funny #viral #fyy #fypシ #foryou #foryoupage #fy #fypage #tiktok #τικτοκ_ελλαδα #4u #f #4you ♬ Armadilha - Guélcio Smith

1-peggy-theologi-1
1-peggy-theologi-2
1-peggy-theologi-3
1-peggy-theologi-4