Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου.

Θέλω να παίξω σε σειρά με τη Μαρία

«Δεν ξέρω αν θα έκανα καθημερινή σειρά με τη Μαρία Κορινθίου. Θα ήθελα να παίξω σε σειρά με τη Μαρία, μεγαλώνοντας είμαστε πιο ώριμοι. Δεν θα σχολιάσω φήμες σχετικά με την πρόταση για να παρουσιάσουμε πρωινό μαζί με τη Μαρία. Αυτοί που μας πρότειναν να κάνουμε εκπομπή με τη Μαρία γνωρίζουν. Από τη στιγμή που δεν βγήκε στον αέρα είναι σαν να μην έγινε τίποτα. Με τη Μαρία Κορινθίου θα έκανα τηλεοπτικά οτιδήποτε μας ταιριάζει», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Γιατί αποχώρησε η Μαρία Κορινθίου από το "Πρωινό";

«Έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα τη Μαρία στο "Πρωινό", μου αρέσει σε οτιδήποτε κάνει. Η Μαρία είναι πολύ θετικό άτομο, δεν είναι ανταγωνιστική με την κακή έννοια. Το σίγουρο είναι ότι κάτι έγινε στο "Πρωινό", δεν μπορεί κάποιος να σπάσει και να φύγει μία εβδομάδα πριν από το τέλος. Η Μαρία διαχειρίζεται μόνη της τα θέλω της και διεκδικεί αυτά που πρέπει να διεκδικήσει. Η Μαρία είναι πολύ αντράκι, δεν "μασάει" από συμβόλαια και υποχρεώσεις. Η Μαρία έχει τις καλύτερες σχέσεις με το κανάλι, προφανώς ήταν εντάξει. Εννοείται ότι έκανε καλά που έφυγε από το "Πρωινό" η Μαρία», τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Η παρενόχληση στα πρώτα του βήματα

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε πως έχει βιώσει παρενόχληση και μίλησε για την καριέρα του.

«Δέχτηκα παρενόχληση στα πρώτα μου βήματα. Ο χειρότερος τρόπος παρενόχλησης είναι ο ψυχολογικός. Στα πρώτα μου βήματα μπήκε τοίχος μπροστά μου, το διαχειρίστηκα με πολύ θυμό. Καβάλησα το καλάμι στο ξεκίνημά μου. Δεν τα βρήκα όλα εύκολα, έχω κάνει πολλές δουλειές. Έχω δουλέψει ως κρεοπώλης και έχω παίξει μουσική σε strip club. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος στην Ολλανδία, για να πληρώνω τη σχολή μου», δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Διεκδικούσαμε τη Μαρία εγώ κι ένας φίλος μου

«Τη Μαρία Κορινθίου τη διεκδικούσα εγώ και ένας γνωστός τραγουδιστής και φίλος. Με την κόρη μας, Ισμήνη, είναι πιο αυστηρή η Μαρία. Δεν θα σταματήσω να είμαι χαζομπαμπάς, είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που μεγαλώνει. Στην Ισμήνη αρέσει η υποκριτική, αλλά θέλει να ακολουθήσει και τη νομική. Ετοιμάζω την ταινία "Μέχρι το τέλος" που έγραψα όταν η Μαρία ήταν έγκυος», ανέφερε κλείνοντας ο Γιάννης Αϊβάζης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: