Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και όχι στην κουζίνα της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που θα κάνει στη «Γη της Ελιάς».

«Όταν μου το είπαν, είπα “εγώ τι να κάνω;”. Και μου είπαν την Αργυρώ. Όπου και να πάω έτσι νιώθω. Λίγο με τα κείμενα έχει μια δυσκολία, δεν μπορώ να αποστηθίσω πολύ. Εξαιρετική εμπειρία. Η ομάδα είναι από τις πιο δεμένες και αγαπημένες που έχω δει, φαίνεται ότι δουλεύουν μαζί πολλά χρόνια, ακούραστοι, ατέλειωτες ώρες γυρίσματος. Τελικά τα είπα τα λόγια, τα έμαθα. Εκεί που πήγα (σ.σ.: στη Μάνη) ο κόσμος το 'χε τούμπανο κι εγώ κρυφό καμάρι ότι θα είμαι στη σειρά», αποκάλυψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Όσα είπε η Αργυρώ στην Ελένη


Η Ελένη Μενεγάκη την υποδέχτηκε θερμά, δηλώνοντας ότι «έμεινα παγωτό όταν έμαθα ότι έρχεσαι στο κανάλι μας. Την Αργυρώ ακόμα και αν δεν τη βλέπω, καταλαβαίνω από τη φωνή της ότι αυτό το φαΐ πρέπει να το κάνω».

«Μου έχουν κάνει παλιότερα πρόταση για να συμμετέχω σε ριάλιτι. Ήταν περίοδος τρέλας, πηγαινοερχόμουν στην Αμερική. Δεν ήταν κάτι που με ενδιαφέρει. Ο ρόλος μου δεν είναι να είμαι κριτής, ο ρόλος μου είναι να είμαι στην κουζίνα να μαγειρεύω.

Είμαι ανοιχτή σε καινούργια πράγματα. Βέβαια έχω δίπλα μου τον σύζυγό μου και την κόρη μου και αν δεν είχα την πλάτη τους, δεν θα μπορούσα να τα κάνω. Αγαπώ τις συνταγές μου, το μαγείρεμα, τον κόσμο. Μου αρέσει που ανακαλύπτω παλιές ξεχασμένες συνταγές, να τις κάνουμε trend, την ελληνική κουζίνα.

Και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές υπάρχουν ελληνικά εστιατόρια, όπως στην Ασία. Οι ξένοι αγαπούν πολύ τα αυγολεμονάτα. Γενικά είναι ανοιχτοί να δοκιμάσουν.

Αυτό που θυμάμαι σαν παιδί από την Πάρο είναι η ρεβυθάδα που κάναμε κάθε Κυριακή που μύριζε σαν ψητό. Η ελληνική κουζίνα είναι σοφή», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.