Μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά και την κόρη τους, η Κωνσταντίνα Κομμάτα πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές, τις οποίες και θέλησε να μοιραστεί μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Καλωσόρισα τα 31

«27.10 More life more blessings. Καλωσόρισα τα 31 πλήρως ευλογημένη με τίποτα λιγότερο από ευτυχία, ενθουσιασμό και αγάπη! Ευγνώμων για άλλο ένα ταξίδι γύρω από τον ήλιο… Και τις ηλιαχτίδες μου!

Ο Χρόνος έχει πραγματικά έναν υπέροχο τρόπο να μας δείχνει τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή! Να μοιράζεσαι τη ζωή με ανθρώπους που αγαπάς και σε κάνουν να νιώθεις πολύτιμος! Ευχαριστώ ατελείωτα για τις ευχές, εύχομαι η ευλογία να επιστρέψει σε όλους σας! Την αγάπη μου και πολλά φιλιά *Είμαι 31 αλλά νιώθω τα μισά», έγραψε η Κωνσταντίνα Κομμάτα για τα γενέθλιά της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Κωνσταντίνα Κομμάτα
1-konstantina-kommata-genethlia-London-31-eton-8
1-konstantina-kommata-genethlia-London-31-eton-9
1-konstantina-kommata-genethlia-London-31-eton-1
1-konstantina-kommata-genethlia-London-31-eton-2
1-konstantina-kommata-genethlia-London-31-eton-3
1-konstantina-kommata-genethlia-London-31-eton-4
1-konstantina-kommata-genethlia-London-31-eton-5
1-konstantina-kommata-genethlia-London-31-eton-6
1-konstantina-kommata-genethlia-London-31-eton-7

Η εξομολόγηση για την μητρότητα

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά-δες» η Κωνσταντίνα Κομμάτα μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το διάστημα που ακολούθησε μετά τη γέννηση της κόρης της.

«Ήταν δύσκολο να δεχθώ ότι δεν θα θηλάσω το μωρό. Τα κατάφερα μόνο για τρεις μήνες. Έπειτα το σώμα μου δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Δεν μου έκανε καλό όλο αυτό. Πήρα 35 κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Mετά από ένα lockdown που είχα πάρει ήδη 10 κιλά και έφθασα στο μαιευτήριο 96 κιλά. Ήταν πολλά. Δυσκολεύτηκα πολύ για να χάσω βάρος»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: