Κυκλοφόρησε το νέο άλµπουµ του Βασίλη Καρρά µε τίτλο «Είµαι εδώ» µετά την περιπέτεια της υγείας του, που ανησύχησε πολλούς.

Ο λαϊκός βάρδος Βασίλης Καρράς «φωνάζει» «Είµαι εδώ» και τα social media αποθεώνουν τη δισκογραφική του επιστροφή, για την οποία τόσο ανυποµονούσαν.

Αυθεντικός, απλός, αληθινός, αφοσιωµένος και γνήσια λαϊκός, το φαινόµενο «Βασίλης Καρράς» ό,τι είναι στη ζωή είναι και στην καλλιτεχνική του πορεία.


Με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη βραχνή φωνή του, από τα 16 του χρόνια, οπότε εµφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή, µέχρι σήµερα ο Βασίλης Καρράς έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι. Με καινούργιο άλµπουµ, που ετοιµάζει εδώ και καιρό και που µια πρώτη γεύση του πήραµε στην αρχή του καλοκαιριού µε το «Για πάρτη της», ο Βασίλης Καρράς είναι εδώ για να κάνει ό,τι έκανε πάντα: να βάλει τραγούδια στο στόµα µας και στην καρδιά µας, από αυτά που θα τραγουδάµε για πάντα.

Ενας από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν µαζί του σε αυτή τη νέα, ξεχωριστή δουλειά είναι ο Βασίλης ∆ήµας, που έγραψε µε τον Βασίλη Καρρά το κοµµάτι «Είσαι ένα τίποτα».

Ο Βασίλης ∆ήµας, που έγινε ευρέως γνωστός από την επιτυχία του καλοκαιριού «Ραγίζει η καρδιά µου», µε περισσότερα από 18.000.000 views στο YouTube, υπηρετούσε ανέκαθεν τη µουσική ως δηµιουργός, έχοντας γράψει και µελοποιήσει δεκάδες γνωστά κοµµάτια για τραγουδιστές όπως ο Πασχάλης Τερζής, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταµάτης Γονίδης και άλλοι.

«ΕΙΝΑΙ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ»


Ο ίδιος µιλά για τη συνεργασία µε τον Βασίλη Καρρά, αλλά και την πρόσφατη επικοινωνία τους.

«Εχω συνεργαστεί και στο παρελθόν µε τον κ. Καρρά (σ.σ.: τον αποκαλεί πάντα έτσι). Γράφαµε µαζί µουσική στο καµαρίνι του στην Ιερά Οδό, όπου πήγαινα κάθε µέρα… Εκεί, µε την κιθάρα γράφαµε µαζί τα πρώτα µας τραγούδια. Γράφαµε ακόµα και από το τηλέφωνο. Αισθάνοµαι τιµή και ευγνωµοσύνη για το τραγούδι αυτό που υπογράφουµε µαζί», δηλώνει στο «Secret» ο Βασίλης ∆ήµας, που στο παρελθόν έγραψε το υπέροχο ντουέτο, που ερµήνευσε ο Βασίλης Καρράς µε τον Γιώργο Κακοσαίο, «Φοιτητές», σε µουσική του ίδιου και στίχους του Βασίλη Καρρά.

«Κάθε φορά που συνεργάζεσαι µε τον κ. Καρρά είναι ένα παράσηµο για την πορεία ενός τραγουδοποιού, καθώς έχει αµέτρητα διαχρονικά τραγούδια και µεγάλη πορεία στον χώρο της ελληνικής µουσικής, µε ένα φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά», τονίζει.


Ο Βασίλης ∆ήµας µίλησε πρόσφατα µε τον Βασίλη Καρρά.

«Ναι, έχουµε επικοινωνήσει πρόσφατα και είναι δυνατός, ήρεµος και δηµιουργικός. Οπως λέει και ο δίσκος του, είναι εδώ!», µας λέει. Ο Β. ∆ήµας κάνει πρεµιέρα σήµερα στα ιστορικά «Αστρα» της Πάτρας µε την Ασπα, όπου θα εµφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ κάθε Πέµπτη -έπειτα από µια επιτυχηµένη σεζόν- συνεχίζει στο «Αγιονέρι», στο Περιστέρι.

ΦΩΤΟ NDP

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου