Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζούλια Νόβα στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη.

Το γνωστό μοντέλο,Τζούλια Νόβα, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, για το μπούλινγκ που βίωσε στο σχολείο, ενώ περιέγραψε και τον τοκετό του, όπου επέλεξε να γίνει στο σπίτι της.

Όσα αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα

«Τα γενέθλιά μου για εμένα είναι πολύ σημαντικά. Αν δεν με πάρει τηλέφωνο κάποιος που αγαπώ, θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Όταν ήμουν μικρή και έκλεισα τα 12 ο μπαμπάς μου ξέχασε να μου ευχηθεί και από τότε τον έβαλα στην blacklist», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Και συνέχισε: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν έξι ετών. Από τότε ήταν εξαφανισμένος. Κάποια στιγμή έψαξα γιατί έχω τόσες πολλές ανασφάλειες, γιατί νιώθω τόσο ευάλωτη και εκεί ανακάλυψα ότι προέρχεται από τον πατέρα μου. Έχω πάει σε ψυχολόγους λόγω των θεμάτων που μου δημιούργησε ο πατέρας μου.

Όσον αφορά στο μπούλινγκ που βίωσε στο σχολείο, η Τζούλια Νόβα ανέφερε: «Στο σχολείο δεν μου έβαζαν καλούς βαθμούς γιατί ήξεραν ότι είμαι ξένη, μέχρι και στην ζωγραφική μου έβαζαν 11. Είχα φάει πολύ μπούλινγκ από τους δασκάλους και αυτό με έκανε να μην έχω αυτοπεποίθηση».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε δεύτερο παιδάκι γιατί ακόμα και το ένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Αν έκανα δεύτερο παιδάκι, θα γεννούσα ξανά στο σπίτι μου. Το βράδυ που γέννησε είχαμε βγει μέχρι αργά και όταν επέστρεψα και κοιμήθηκα άρχισα να νιώθω έντονους πόνους στον ύπνο μου. Σπάνε τα νερά, το λέω στον άντρα μου, παίρνει αμέσως τις μαίες και εκεί ξεκίνησε η διαδικασία. Λίγο πριν βγει η μικρή πόνεσα τόσο πολύ, που δεν άντεχα άλλο. Μόλις ακούμπησαν πάνω μου την κόρη μου, την λάτρεψα».