Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για τα ημιτελικά του Erste Bank Open στη Βιέννη, αλλά δεν ξέχασε και την 28η Οκτωβρίου. 

Με ανάρτησή του στα social media, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς, αλλά ευχήθηκε και στην Ελλάδα και τους Έλληνες για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.



Οι ευχές του Στέφανου Τσιτσιπά για την 28η Οκτωβρίου

Πιο συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ανέφερε: “Καλή 28η Οκτωβρίου σε όλους τους Έλληνες. Ετοιμάζομαι για τον αγώνα μου και σας εύχομαι όλους πολύ αγάπη και στοργή. Για εμάς είναι μία πολύ ξεχωριστή ημέρα, για το έθνος μας και όλοι οι Έλληνες που έχουν δώσει τόσα πολλά για αυτή τη χώρα, να έχει τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο μεγάλη και σημαντική διάκριση παγκοσμίως”.

Ο αγώνας με τον Μεντβέντεφ 

Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι αρκετές φορές, τόσο μέσα στο κορτ, όσο και εκτός αυτού, αποτελώντας πια ένα από τα μεγαλύτερα “rivalries” του παγκόσμιου τένις. Οι δυο τους κοντράρονται για 13η φορά στο τουρ, με τον Ρώσο να προηγείται με 8-4 στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο νικητής θα πάρει αυτή τη φορά την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Erste Bank Open στη Βιέννη.