Την Ελένη Πετρουλάκη φιλοξένησε ο Κωνσταντίνος Καμέας στην πρεμιέρα της εκπομπής Status που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Astra Tv. Μεταξύ άλλων, δε, η γυμνάστρια και fitness expert αναφέρθηκε με συγκίνηση στον δύσκολο αποχωρισμό που είχε με την μεγάλη της κόρη όταν εκείνη πήρε υποτροφία στην Αμερική.

Όσα είπε η Ελένη Πετρουλάκη

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Πετρουλάκη εξομολογήθηκε πως «σε όλη την πορεία μέχρι να φτάσεις σε αυτό το σημείο δεν είναι τίποτα εύκολο. Το να ασχολείται ένα παιδί με τον αθλητισμό και να προσπαθεί να εξισορροπήσει τα μαθήματα και τις απαιτήσεις που έχει το ελληνικό σύστημα της παιδείας είναι πολύ δύσκολο. Δεν ευνοούνται τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και το λέω γιατί οι τρεις από τις τέσσερις κόρες μου είναι ενεργές στον αθλητισμό».

«Ήταν πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός. Εγώ έφυγα, την άφησα, γιατί την πήγα εγώ στη Νέα Υόρκη για να φτιάξουμε την εστία και το δωμάτιο που θα μένει. Πάρα πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός. Όπως και το συναίσθημα που ένιωσα σε υπέρτατο βαθμό όταν μάθαμε για την υποτροφία, ακριβώς το αντίθετο όταν έφυγα από τη Νέα Υόρκη και μπήκα μέσα στο αεροπλάνο».

«Ένιωσα να φεύγει ένα κομμάτι από τη ζωή μου, σαν να κόπηκε η καρδιά μου στα δύο. Ακόμα δεν τον έχω συνηθίσει τον αποχωρισμό, δηλαδή πρέπει να βρούμε και εμείς στο σπίτι τις ισορροπίες μας. Όταν έχουμε συνηθίσει σε μια οικογένεια με τέσσερα κορίτσια, ξαφνικά το ένα λείπει και μας λείπει πολύ. Δεν είναι εύκολο, είναι πρωτόγνωρο και έχει περάσει μόλις ενάμιση μήνας» πρόσθεσε εν συνεχεία, σκουπίζοντας τα δακρυσμένα της μάτια, η Ελένη Πετρουλάκη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.