Η Έφη Ρασσιά μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την επιστροφή της στο θέατρο και για τη συνεργασία της με τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη μετά τον θάνατο του γιου του.

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία.

Ο Χάρης Ρώμας είναι θείος μου

«Επανήλθα στην κωμωδία με την παράσταση "Ένας βλάκας και μίσος". Έχω κάτι νεανικό και μικροδείχνω, αλλά όταν έρχεται η ώρα, ξέρουν ότι μιλάνε με επαγγελματία. Ο θείος μου, ο Χάρης Ρώμας, μου έλεγε πάντα να έχω γέρο στομάχι», είπε αρχικά η Έφη Ρασσιά.

Με αγάπησαν ως "μικρή Βάλια" στο "Καφέ της Χαράς"

Για τον ρόλο της ως «Βάλια» στο «Καφέ της Χαράς», η Έφη Ρασσιά αποκάλυψε πως «ο κόσμος με αγάπησε μέσα από τον ρόλο μου στο "Καφέ της Χαράς" ως "μικρή Βάλια". Άκουσα μετά τον ρόλο μου στο "Καφέ της Χαράς" ότι είμαι καμένο χαρτί. Αυτό με κλόνισε λίγο».

Για την επιστροφή του Οδυσσέα Σταμούλη στο θέατρο

Για τον Οδυσσέα Σταμούλη και τη συνεργασία τους στο θέατρο μετά τον πνιγμό του γιου του ηθοποιού, υπογράμμισε πως «κλονιστήκαμε με το προσωπικό δράμα του Οδυσσέα Σταμούλη, είπαμε ότι θα είμαστε δίπλα του, όποια απόφαση κι αν πάρει. Όταν έγινε το τραγικό γεγονός με τον γιο του, ζήτησε αντικατάσταση, τώρα όμως ήθελε να συνεχίσει.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι υπέροχος στον ρόλο του, μακάρι να ήξερα πώς νιώθει. Πριν γίνει αυτό, ο Οδυσσέας Σταμούλης ήταν τόσο λαμπερός πάνω στη σκηνή. Θα είμαστε πάντα δίπλα του και θέλω να πιστεύω ότι το νιώθει», ανέφερε κλείνοντας η Έφη Ρασσιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: