Ο Γιώργος Καράβας ανοίγει για πρώτη φορά το σπίτι του στην κάμερα και το νέο βίντεο στο TikTok γίνεται viral.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο σπίτι του μέλλοντος με «βιομηχανικό» στιλ ή αλλιώς Industrial όπως χαρακτηρίζονται τα σπίτια που έχουν έντονα στοιχεία από vintage εργοστάσια και βιομηχανικούς χώρους, με μεγάλες επιφάνειες και ελάχιστα διακοσμητικά.

Με τις αποχρώσεις του γκρι να κυριαρχούν και την εντυπωσιακή σκάλα πίσω από την τζαμαρία να ολοκληρώνει το απόλυτο Industrial στιλ, ο Γιώργος Καράβας προετοιμάζεται για την πρωινή του βόλτα αποκαλύπτοντας τις τρεις κινήσεις που κάνει καθημερινά αμέσως μετά το πρωινό του ξύπνημα.

Όπως αποκαλύπτει μέσα στο βίντεο, η πρωινή του ρουτίνα ξεκινά με ένα πλούσιο πρωινό, στη συνέχεια θα κάνει ντουζ και θα επιμεληθεί το πρόσωπο και το σώμα του βάζοντας κρέμες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο Tik Tok:

@yiorgoskaravasofficial Q&A with @Dante #dante #fypシ #foryou #mensfashion #foryoupageofficiall #questions ♬ πρωτότυπος ήχος - YiorgosKaravasofficial


Ο Γιώργος Καράβας σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την σχέση του με την σύντροφό του, αλλά και το εάν υπάρχει μεταξύ τους ζήλια.

1-Yiorgos-Karavas-8
1-Yiorgos-Karavas-5
1-Yiorgos-Karavas-6
1-Yiorgos-Karavas-7

«Θεωρώ ότι η Ραφαέλα χαίρεται όταν με φλερτάρουν γιατί είναι ένα κορίτσι που τη φλερτάρουν έντονα και εκείνη. Εγώ είμαι πολύ υπερήφανος βλέποντας ότι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει να είμαι δίπλα του, χρίζει αποδοχής από πολύ κόσμο», δήλωσε το γνωστό μοντέλο στην εκπομπή, «Δύο στις Δέκα».

1-Yiorgos-Karavas-1
1-Yiorgos-Karavas-2
1-Yiorgos-Karavas-3
1-Yiorgos-Karavas-4