Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για τα προσωπικά της.
«H σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας… αστικός μύθος. Όλοι με ρωτούν αν είμαι σε σχέση με τον Mente Fuerte, αλλά εγώ το έχω αρνηθεί. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου», τόνισε η ηθοποιός.

Η Ελένη Πετρουλάκη αναφέρθηκε στην αρνητική απάντηση που δέχθηκε για να παρουσιάσει εκπομπή.

«Πριν από ενάμιση χρόνο έκανα την τελευταία πρόταση σε κανάλι και η υπεύθυνη μου είπε "τι να σε κάνω, Ελένη μου, που δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη"», αποκάλυψε.

Γιάννης Ξανθόπουλος«Πιστεύω πολύ στον Θεό, δεν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς να προσευχηθώ. Φλερτάρω και δέχομαι φλερτ από τα social media. Θα έβγαινα με μία κοπέλα μέσα από τα social media αν μου άρεσε», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο Χόβικ μίλησε για τη Eurovision
«Η Eurovision για εμένα ήταν μια απίστευτη εμπειρία, θα έλεγα σε όλους τους καλλιτέχνες να το κάνουν. Με τα χίλια θα πήγαινα ξανά στη Eurovision», παραδέχθηκε.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τοποθετήθηκε για τα προσωπικά της.

«Πάντα είχα μάθει να βρίσκομαι σε μία σχέση, μου αρέσει να μοιράζομαι. Ο Στάθης ήταν ένας άνθρωπος που με διεκδίκησε πολύ. Ο Στάθης μού έδειχνε με κάθε τρόπο ότι ήθελε να είμαστε μαζί. Δεν έχουμε πλέον επαφές με τον Στάθη Σχίζα. Όταν φεύγεις από μία σχέση λες λόγια που μπορεί να μην τα εννοείς, αλλά αυτό μπορεί και να αλλάξει όταν καταλαγιάσει», δήλωσε η influencer.


«Όλα για τη Ζωή μας»: To Σαββατοκύριακο στις 08:50 ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται, αύριο, την αθλητικογράφο-παρουσιάστρια Σοφία Αλατζά.

«Κάποιες γυναίκες είναι πιο αυστηρές με τον εαυτό τους, αλλά θεωρώ ότι η εγκυμοσύνη είναι μία περίοδος που πρέπει να την απολαμβάνουμε. Με εκνευρίζουν τα στερεότυπα. Σήμερα βγάζει ο άνδρας μου πιο πολλά λεφτά, αύριο θα βγάζω εγώ, δηλαδή πρέπει να τον παρατήσω;», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Αλατζά.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα ήθελα κάποιοι δημοσιογράφοι να σεβαστούν ότι υπάρχουν κανάλια και εργαζόμενοι. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάποια μετακίνηση. Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην ξανακάνω πρωινό», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Δεν τον υποχρέωσε κανένας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μιλήσει για το δημοσίευμα αυτό. Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον εκτιμώ και με εκτιμά. Το γεγονός ότι έχουμε διάφορες με τον Γρηγόρη στην προσέγγιση θεμάτων, είναι άλλο θέμα. Μίλησα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και του είπα τη γνώμη μου. Κι εγώ δεν ξέρω αν του χρόνου θα κάνω πρωινή ζώνη. Εγώ αν ήμουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έχοντας δυο πετυχημένα προγράμματα και ένα παιχνίδι, δεν θα τα άφηνα για να κάνω πρωινό. Συνήθως αυτό που σου πετυχαίνει δεν έχει λόγο να το αφήσεις», σημείωσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: