Ποδαρικό στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια το βράδυ της Πέμπτης 26/10/2023.

Έχω ακούσει πολλά

«Έχω ένα θέμα με την έκθεση και ως άνθρωπος μεγάλωσα πάρα πολύ με το "πρέπει" αλλά και με το "μη μάθει ο διπλανός μου τι συμβαίνει στο σπίτι μου". Μέσα από την ενασχόλησή μου με το θέατρο, μάλλον ήθελα να μάθω λίγο να εκθέτω το μέσα μου. Έχω ακούσει κι έχω περάσει πολλά σε αυτά τα 32 χρόνια.

Θυμάμαι να ζω πολύ έντονη κριτική

Είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο, χρειάζομαι τη βοήθειά σου, μπορώ να το ανοίξω απλώς επειδή έχουν περάσει και πάρα πολύ τα χρόνια πια, με θυμάμαι να ζω πολύ έντονη κριτική, για μένα πολλές φορές άδικη. Φυσικά και κατανοώ την εργασία οποιουδήποτε, κατανοώ ότι πρέπει κάτι να γράψεις, κατανοώ ότι πρέπει κάτι να πεις αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μία πλευρά. Επίσης, έχετε κάτι μαγικό οι δημοσιογράφοι. Κάνετε μεμονωμένα τη δουλειά σας, αλλά αν κάποιος πει κάτι για τον κλάδο ή τον τρόπο, τότε γίνεστε μια γροθιά και αυτό πραγματικά το θαυμάζω», είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια

Το κυνηγητό των παπαράτσι, οι άσχημες συμπεριφορές

«Έχω περάσει πολλές σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών, έχω ζήσει με πάρα πολύ παρακολούθηση κάθε μέρα. Με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί φωτογραφικοί και έχω κάνει αυτό που μου ζήτησε ο Τύπος… να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου. Και τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου, ειδικά της προσωπικής μου ζωής, έχω επιλέξει να τη ζω μέσα σε τέσσερις τοίχους. Αυτό όλο έχει κάποιο κόστος, αλλά είναι και επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα-ξεχασμένα όλα αυτά».


Ζέτα Μακρυπούλια

Έχουν πει πολύ χοντρά πράγματα για μένα

«Είναι τόση πολλή η πίεση και από παντού που δεν έχεις το περιθώριο να μη σε νοιάζει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα τον τρόπο να προστατεύσω κάπως τον εαυτό μου και κυρίως το μέσα μου. Ναι, νόμιζα ότι το διαχειρίζομαι. Ναι, νόμιζα ότι δεν με αγγίζουν όλα αυτά τα πράγματα και κατά μία έννοια όντως δεν με αγγίζουν, γιατί τα πολύ χοντρά πράγματα που έχουν πει για μένα δεν μπορούν να με αγγίξουν παραπάνω από το αίσθημα της αδικίας».

Ζέτα Μακρυπούλια

Οι σχέσεις μου ήταν με γνωστά πρόσωπα

«Νομίζω ότι προκάλεσε και το γεγονός ότι οι σχέσεις μου ήταν με γνωστά πρόσωπα και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο. Σημασία πάντως σε όλα αυτά δεν έχει τόσο τι νιώθω ή πώς θα το αντιμετωπίσω εγώ αλλά πόσο είσαι εσύ αποφασισμένος να επέμβεις και να ασχοληθείς μαζί μου. Στην ψυχολογία μου έκαναν κακό όλα αυτά, άργησα πάρα πολύ να το καταλάβω και το κατάλαβα τώρα, αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια που είναι αρκετά κρίσιμα για μένα. Στις σχέσεις μου όχι τόσο, γιατί είχα τον τρόπο να μπορώ να τις προστατεύσω. Έκαναν πάρα πολύ κακό στην ψυχολογία μου. Δεν καταλαβαίνω, έχω δεχθεί πάρα πολύ άσχημες συμπεριφορές».

Ζέτα Μακρυπούλια

Οι σχέσεις που έγιναν γνωστές στο πανελλήνιο

«Δεν συμπεριφέρομαι στην προσωπική μου ζωή σαν σταρ, δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό. Ακόμα και στη δουλειά μου, ακόμα και σε στιγμές που χρειάζεται, δεν μπορώ να το κάνω, πόσω μάλλον στην προσωπική μου ζωή. Πάντα με ένοιαζε πιο πολύ το σπίτι μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και πάντα έδινα βάρος στην προσωπική μου ζωή, παρόλο που δεν φαινόταν», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια

Για τις κρίσεις πανικού:

«Πάνω απ' όλα είναι η ψυχική μου υγεία. Χτύπησε καμπανάκι, πριν από περίπου πέντε χρόνια. Έπαθα πανικό γιατί βρισκόμουν στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, σε κάτι καινούργιο και ήμασταν στη φάση των συνεντεύξεων, που είναι μέρος της δουλειάς. Σκεφτόμουν αν θα σχολιαστούν τα λόγια μου στις συνεντεύξεις, αν θα παρερμηνευτούν, αν θα μπουν περίεργοι τίτλοι, όλα αυτά. Ήταν η δεύτερη κρίση πανικού που έχω πάθει στη ζωή μου. Η πρώτη φορά ήταν πάνω στη σκηνή στο θέατρο, ένιωσα ένα κρακ στο στήθος μου και ξαφνικά άρχισα να τρέμω».

Ζέτα Μακρυπούλια

Πώς είναι ως σύντροφος η Ζέτα Μακρυπούλια;

«Πιστεύω ότι είμαι καλή σύντροφος και το έχω πάρει από τη μητέρα μου αυτό. Δεν ερχόμουν ποτέ σε κόντρα με τους συντρόφους μου σχετικά με το ποιος βρίσκεται σε καλύτερο επαγγελματικό επίπεδο. Υπήρξα πάντα σε σχέσεις με επιτυχημένους άνδρες, οπότε το είχα συνηθίσει. Εγώ, ωστόσο, θέλω πάντα να θαυμάζω τον σύντροφό μου, αλλιώς δεν μπορώ να ερωτευτώ».


Ζέτα Μακρυπούλια

Μου αρέσει τον άνδρα να τον φροντίζω

Κλείνοντας η Ζέτα Μακρυπούλου αναφέρθηκε και στο κομμάτι της συντροφικότητας, για το  οποίο εξομολογήθηκε: «Μου αρέσει τον άνδρα να τον έχω ψηλά και να τον φροντίζω. Στο κομμάτι του έρωτα δεν έχω πλέον αυτόν τον ρομαντισμό που είχα παλιά. Δεν είναι ότι δεν θέλω να ξαναερωτευτώ ποτέ, απλά δεν θέλω να γίνει ξανά όπως γινόταν μέχρι και σήμερα, μόνο και μόνο για να έχω την ψυχική μου ηρεμία. Δεν θέλω πλέον αυτό τον ατελείωτο ρομαντισμό που είχα. Εγώ όταν ερωτεύομαι νομίζω ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο όλο. Δεν ξέρω, όμως, αν όλο αυτό με έχει βοηθήσει στη ζωή μου», τόνισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official