Την ονομαστική του γιορτή είχε σήμερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και μεταξύ άλλων δέχθηκε ένα ιδιαίτερο δώρο από τη συνεργάτιδά του, Κατερίνα Ζαρίφη. Το γνωστό μοντέλο Δημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασε στο πλατό της «Οδού Ζαρίφη 2» κερνώντας γλυκά στους παρευρισκόμενους, με την παρουσιάστρια να του κάνει με τη σειρά της ένα ιδιαίτερο δώρο.

Το δώρο της Ζαρίφη στον Αλεξάνδρου

«Σου αρέσουν τα κόκκινα; Για τη γιορτή σου τα έβαλα. Σου έχω πάρει το δώρο σου, έρχεται με τον κούριερ. Σου έχω πάρει κάτι πάρα πολύ ωραίο, χρηστικό… να το 'χεις, να το φοράς και να με σκέφτεσαι», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απόρησε.

Όταν ο… κούριερ έφερε επιτέλους το δώρο και η παρουσιάστρια το πήρε στα χέρια της, είπε: «Είναι κάτι που το διάλεξα για εσένα με αγάπη, που το σκέφτηκα πολύ. Είναι ένα δώρο για τον άνθρωπο τον δουλευτή, τον μεροκαματιάρη. Για τη γιορτή σου μόνο τα καλύτερα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άνοιξε με περιέργεια το ροζ κουτί με το λογότυπο της εκπομπής και έμεινε έκπληκτος με το… ιδιαίτερο περιεχόμενο. Τι υπήρχε, όμως, μέσα σε αυτό το μυστήριο κουτί;

«Κοίτα, Κατερίνα… πάντως μπράβο σου, γιατί έχεις γούστο. Μπράβο, επιτέλους σε μία γυναίκα που καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τον άνδρα από αυτό εδώ. Δεν ξέρω πού θα με βοηθήσει αυτό, αλλά σίγουρα έχεις γούστο.

Κατερίνα, αυτό είναι το καλύτερο δώρο για τον άνδρα, αν θέλεις να τον έχεις συνέχεια στα ώπα ώπα και αναμμένο», σχολίασε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βλέποντας το… λάθος δώρο που του έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία προσπάθησε να… δικαιολογηθεί για το περιστατικό.