Η σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μπήκε στο στόχαστρο της γνωστής σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων του FOX «Family Guy».

Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή (21/10/2023), οι δημιουργοί της σειράς διακωμωδούν τη συμφωνία πολλών εκατομμυρίων ευρώ του ζευγαριού με το Netflix, ενώ αφήνουν υπονοούμενα ότι αυτή η συμφωνία είναι ένας από τους λίγους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βγάλουν χρήματα πλέον, αφού εγκατέλειψαν το παλάτι.

"Κάν' το όπως ο Χάρι και η Μέγκαν"

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο πρωταγωνιστής Πίτερ Γκρίφιν φαίνεται να σκέφτεται πώς θα πάρει πίσω χρήματα που του χρωστούν, πριν τελικά αποφασίσει ότι θα το κάνει με τον τρόπο που το έκαναν ο Χάρι και η Μέγκαν. Τότε στο πλάνο εμφανίζεται το ζευγάρι, να απολαμβάνει τον ήλιο, δίπλα στην πισίνα του σπιτιού τους.

Το ζευγάρι κάθεται στις ξαπλώστρες, με τον Χάρι να κρατά ένα ποτήρι με ποτό και τη Μέγκαν να είναι αφοσιωμένη στο τηλέφωνό της, πριν εμφανιστεί ο μπάτλερ της οικογένειας με βρετανική εμφάνιση και τους παραδώσει μια επιταγή. Ο μπάτλερ ρωτά τον πρίγκιπα Χάρι: «Κύριε, τα εκατομμύριά σας από το Netflix για… κανείς δεν ξέρει τι». «Βάλ' τα απλώς με τα υπόλοιπα», απαντά ο Χάρι… Μετά η Μέγκαν λέει: «Μωρό μου, ώρα να κάνουμε την καθημερινή μας ανάρτηση στο Instagram με χορηγία 250.000 δολαρίων για την Del Taco».