Για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Φάρμα μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Σταμάτη Γαρδέλη και το I’m a celebrity.

«Καμιά σχέση δεν έχει η Φάρμα η σημερινή με την Φάρμα τη δικιά μας. Καμιά σχέση. Έκανε όμως ένα λάθος ο ΑΝΤ1 γιατί έδειχνε τους έρωτες της Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη. Η Φάρμα ήταν το μποστάνι, τα ζωάκια, οι ελιές και οι αγγαρείες. Εγώ κουβάλησα τόσο νερό που θα έσβηνα τη φωτιά στο μάτι. Από το πρωί μέχρι το βράδυ», ανέφερε αρχικά o Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Δεν γίνεται να πουλάς κάθε μέρα έρωτες και απεδείχθη αυτό. Μπήκα στη Φάρμα εγώ με 26,5% τηλεθέαση και έκλεισε με 3%. Αυτό λοιπόν κάτι λέει. Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου αν και κουράστηκα πάρα πολύ, είναι για νέους ανθρώπους, αλλά αν χρειαστεί… θέλω να ξαναπάω», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Η φετινή Φάρμα δεν μου αρέσει. Είναι κάτι κρυοκ…ο! Δεν μου αρέσει! Έφυγε από την άλλη την εκπομπή έφυγε ο Γαρδέλης και τελείωσε, ο οποίος είναι μόνος του ένα σενάριο. Δεν υπάρχει ο άνθρωπος, είναι μια ιστορία» είπε στο τέλος.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: