Η Μαρία Σολωμού, με αφορμή τον ρόλο της καθηγήτριας που έχει στο Fame Story, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/10 καλεσμένη στην εκπομπή “Οδός Ζαρίφη 2”. Μέσα σε όλα, μίλησε για τις ατάκες της που γίνονται viral, αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής των singles.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

«Αν γινόταν reunion των Singles, θα πήγαινα. Θα πηγαίνανε όλοι νομίζω. Θα ήταν τέλειο το 20 χρόνια μετά… Στην παρουσίαση δεν το ‘χω… Εγώ αν έστελνα γράμμα στη Μαρία θα της ζήταγα να μου πει, πως γίνεται αυτά που λέω, να τα έκανα κιόλας. Γιατί καλά τα λέω, εγώ γιατί δε τα κάνω; Πρέπει να στείλω γράμμα στον εαυτό μου… Είναι η ψυχοθεραπεία μου το Podcast» πρόσθεσε η ηθοποιός, Μαρία Σολωμού.

Aναφορικά με τα σχόλια που προκαλεί λόγω των όσων λέει στο podcast της είπε:


«Αν καθόμουν και ασχολιόμουν τι λέει ποιος και τι είπε δεν θα είχα ζωή. Είμαι εύκολος στόχος. Είπα και κάτι; Ανακάλυψα κάτι; Έρχεται η επόμενη πενταετία και με δικαιώνει. Και φέτος με έχουν δείρει αρκετά».

«Από κόβιντ και μετά ξεκίνησε ένα σοβαρό λυσσομανιό. Θέλω να περνάω καλά και στη δουλειά. Είπα θα τα μοιράσω αλλά τα μοίρασα άσχημα τα τελευταία δυο χρόνια, όλα στο καθισιό! Ήμουν που ήμουν δύσκολη στις επιλογές μου, με τα χρόνια που περνάνε γίνονται πιο δύσκολη αντί να γίνομαι πιο ήπια, είμαι πιο επιλεκτική» είπε, η Μαρία Σολωμού.

«Το podcast είναι η ψυχοθεραπεία μου. Έκανα παλιά και σταμάτησα πριν κάποια χρόνια, τώρα με το podcast νομίζω ότι κάνω ψυχοθεραπεία στη μικρή Μαρία» είπε.

Μιλώντας για το Fame Story είπε ότι «λογικά θα έπρεπε να πάθω κάτι ακούγοντας ριάλιτι αλλά τα τελευταία χρόνια τον όρο ριάλιτι έχω αρχίσει και τον βλέπω συμπαθητικά. Δεν θέλω Big Brother γιατί ο εγκλεισμός φέρνει τους ανθρώπους ως εδώ, τους ωθεί στα άκρα».

«Την ξεχνάω την κάμερα στο Fame Story. Δεν βρίζω πολύ στη ζωή μου, δεν είναι ωραίο να μιλάει έτσι μια γυναίκα αλλά στο podcast παθιάζομαι πάρα πολύ και μιλάω ελεύθερα» είπε ακόμα, η Μαρία Σολωμού.