Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στο σημερινό επεισόδιο στην «Γη της Ελιάς», επικρατεί τεράστια αμηχανία ανάμεσα στην Αναστασία και τον Αποστόλη μετά το φιλί τους.

Ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα πια ως σύντροφό του.

Η Χρυσούλα ξεκινά να διαδίδει ότι η Αρετή με την Αντωνία είναι ομόφυλο ζευγάρι και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Αργότερα, ο Στάθης βλέπει τις δύο γυναίκες στον δρόμο σε παρεξηγήσιμο ενσταντανέ και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη.

Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί, κόβοντάς του κάθε ελπίδα για επανασύνδεση. Η Αναστασία είναι μονίμως αφηρημένη, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί με τον Αποστόλη.

Η Αθηνά και η Μαργαρίτα που την ξέρουν καλά, παρατηρούν την περίεργη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποπτεύονται πως κάτι συμβαίνει. Στο Τμήμα, το προσωπικό απορεί με την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη.

Αργότερα, η Δήμητρα ακούει ένα κουτσομπολιό που γίνεται εις βάρος της και αμέσως ζητά από τον Γιώργη να κάνουν μία σοβαρή συζήτηση. Η Ιουλία θυμάται κάτι πολύ σημαντικό για τη γέννα της που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: