Η Αντζελίνα Τζολί, πέρασε το τελευταίο διάστημα στην Ηλεία, για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας για την Μαρία Κάλλας και κατά την αποχώρησή της θέλησε να ευχαριστήσει το ξενοδοχείο στο οποίο έμεινε, αφήνοντας πίσω ένα σημείωμα.

Το σημείωμα αυτό δημοσιοποίησε σήμερα το patrisnews και με μια ανάγνωση, καταλαβαίνει κανείς ότι όλο το καστ της ταινίας, πέρασε εκεί όμορφες στιγμές.

Το ευχαριστήριο αλλά με... ιδιαίτερο τρόπο γραμμένο μήνυμα της Αντζελίνα Τζολί 



«Thank you for a restful stay at your beautiful resort. The “Maria” cast had a lovely time here»! δηλαδή, μεταφράζοντας το, η Αντζελίνα Τζολί γράφει: «Σας ευχαριστούμε για την ξεκούραστη διαμονή στο όμορφο θέρετρό σας. Το καστ της ταινίας “Maria” πέρασε υπέροχα εδώ».

Η Τζολί έμεινε σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο της περιοχής, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και μεταξύ άλλων οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ακόμα και πριβέ πισίνες κατά της διαμονή τους εκεί.

Η Αντζελίνα Τζολί, θα υποδυθεί τη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας, στη πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία του Πάμπλο Λαραΐν. Για τα γυρίσματα της ταινίας, η Τζολί βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στον Πύργο και στο Κατάκολο.