Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην «Super Κατερίνα» για τον λόγο που τον τελευταίο χρόνο έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, το GNTM, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να επανάλθω στο δικό μου κέντρο, στη δουλειά μου, στους συνεργάτες μου, στο ατελιέ μου», δήλωσε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης 

Για το GNTM

«Μόνο κέρδισα από το GNTM και προσωπικά και επαγγελματικά. Ήταν μια εμπειρία που μου άρεσε πάρα πολύ και βγήκα από το ατελιιέ μου, προς τα έξω. Είδα τον εαυτό μου όπως τον αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Στο τελευταίο δεν ήμουν γιατί ήταν θέμα της παραγωγής, δεν υπήρχε παρεξήγηση», ξεκαθάρισε, Ο Άγγελος Μπράτης  ενώ όπως είπε, η σχέση του με τη Βίκυ Καγιά είναι πολύ καλή.

«Αν μου πρότειναν να είμαι σε νεά GNTM θα ήθελα πολύ. Εγώ είχα εξαιρετικές σχέσεις με όλους. Με την παραγωγή, με το προσωπικό, τις κάμερες, έχω κρατήσει πολλούς φίλους», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Για τον Δημήτρη Σκουλό στο My Style Rocks

«Έχω δει αποσπάσματα. Μου είχε γίνει μια μικρή πρόταση, αλλά την αρνήθηκα. Είχε πάρα πολλά γυρίσματα και πολλές ώρες, Παρασκευή και Σαββατοκύριακα που θα με έπαιρναν εκτός ατελιέ».

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή

«Για μοντέλο δεν θα τη χρησιμοποιούσα. Σαν προσωπικότητα στο GNTM ήταν ενδιαφέρουσα τηλεοπτικά».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη

Για το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης παραδέχτηκε τη σχέση του με τον Τάιλερ δημόσια, ξεκαθάρισε: «Δεν το παραδέχτηκε, είναι η ζωή του. Είναι μεγάλο βήμα για την ελληνική κοινωνία. Από την άλλη πλευρά θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι δεν αντιπροσωπεύει ο Κασσελάκης όλο το LGBD κίνημα. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία, είμαι υπερ της ευτυχίας. Η δουλειά είναι η πολιτική και αυτό θα το κρίνει η ιστορία», είπε ο Άγγελος Μπράτης .

Για τη δήλωση Κασσελάκη ότι θέλει δυο γιους με παρένθετη μητέρα, τόνισε: «Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία στα ντελίβερι. Αυτό ήταν κάποιο λάθος λεκτικό μάλλον. Δεν το θεωρώ σωστό αυτό. Τα παιδιά είναι ξεχωριστές οντότητες και οι γονείς έχουν μεγάλο βάρος. Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία. Φυσικά τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά. Ελπίζω να αλλάξουν γρήγορα και τα πράγματα εδώ και να μπορούν να γίνοται γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι η ευτυχία είναι το παν και όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα. Δεν έχω στα πλάνα μου τον γάμο και τα παιδιά. Νομίζω μεγάλωσα. Δεν νομίζω ότι είναι όλοι ικανοί να κάνουν παιδιά».