Η Αναστασία ήταν καλεσμένη στην νέα εκπομπή του OPEN Οδός Ζαρίφη 2 και μίλησε για τις επαγγελματικές της επιτυχίες τα τελευταία δύο χρόνια, την εμπειρία της ως τώρα και για τις μνήμες που έχει από τα παιδικά της χρόνια να τραγουδάει.

Για την εμπειρία της ως τώρα στην μουσική σκηνή, είπε:

«Είναι όπως το ονειρευόμουν, απλά αν σκεφτόμουν ότι θέλει το δέκα της εκατό δουλειά έκανα λάθος, θέλει πολύ περισσότερο. Το μόνο που ήθελα και θέλω είναι να μην χάσω πράγματα από την ζωή μου», ανέφερε η Αναστασία.

«Αν είχα αγόρι δεν θα καταλάβαινες ότι είναι το αγόρι μου, γιατί είμαστε σαν κολλητοί».

«Μετά από τα δύο χρόνια που έχω ολοκληρώσει στο τραγούδι νιώθω ότι έχω ξεχάσει πάρα π0λλά πράγματα. Το σώμα μου και ο εγκέφαλος μου έχει αποβάλλει πάρα πολλές πληροφορίες που δεν μπορεί να κρατήσει. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Πάλι καλά ο μπαμπάς μου τα τράβαγε όλα βίντεο. Έχω δει τον εαυτό μου να τραγουδάει Μέλισσες. Αυτό είναι καρμικό, τραγούδησα μαζί με τις Μέλισσες στον Λυκαβηττό είχαν έρθει όλα τα συναισθήματα και μου χτυπούσαν στο κεφάλι σφαλιάρες», αποκάλυψε η Αναστασία.

«Όταν μου είπαν ότι είμαι πόστερ στην Times Square δεν είχα ιδέα, ρώτησα τι είναι αυτό. Όταν μου το εξήγησαν, τρελάθηκα».

«Δεν καβαλάω το καλάμι γιατί δεν θέλω να το χάσω όλο αυτό. Είμαι ένα παιδί» εξήγησε απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Κατερίνας Ζαρίφη.