Ο Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε στο Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Στο τέλος της τηλεοπτικής συνύπαρξης, ο παρουσιαστής θέλησε να ρωτήσει τον ηθοποιό για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Γιάννη Μπέζο αν υπήρξε επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις δηλώσεις του ότι είναι διαφορετικός από εκείνον.

Τι είπε ο Γιάννης Μπέζος

«Δεν θα απαντήσω σε τίποτε απ' όλα αυτά, αλλά θα πω κάτι γενικότερο. Ότι πάλι στα πλαίσια της αυτοκριτικής, πρέπει να βγάλουμε όλοι το φωτοστέφανο που έχουμε βάλει στο κεφάλι μας, να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν άγιοι και να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι μας. Και πρώτος θα την κάνω εγώ. Τα άλλα θα έρθουν. Οι υποθέσεις αυτές δικάζονται», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.





Να σας θυμίσουμε τι είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης στην απολογία του: «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στενοχωρεί. Από τη μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ! Ό,τι κι αν γίνει! Ό,τι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν τον Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!».