Ο πατέρας του Γιώργου Μαυρίδη έφυγε από τη ζωή, κάτι που έκανε γνωστό ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, για λογαριασμό του οποίου αγωνίζεται ο δημοφιλής παρουσιαστής και tattoo artist στο τμήμα του ποδοσφαίρου σάλας.

Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον αθλητή του Συλλόγου, Γιώργο Μαυρίδη, για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.



Με τη σειρά του, ο Γιώργος Μαυρίδης προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του. Μέσω Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία του από την ώρα που αγνιζόταν σε ένα ματς με τη φανέλα της ομάδας.

H ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη στο Instagram:

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα... Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα , δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σαν παιδί.

Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.
Καλό ταξίδι Πετραν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη!».


Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε αναφερθεί στη σχέση που είχε με τον πατέρα του, η οποία είχε δοκιμαστεί αρκετά.

Η μητέρα μου είχε χωρίσει: 

Σε συνέντευξή του, είχε πει: «Μεγάλωσα με την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την μεγαλύτερη αδελφή μου. Όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Άλλες μικρά. Άλλες μεγάλα. Ο μόνος λόγος που μιλάω για αυτό είναι γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο άλλος από που ξεκινάς. Παρότι ήταν πολύ δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, η μάνα μου, μου έδωσε όσο αγάπη μπορούσε. Στα παλαιότερα χρόνια, όσο δύσκολα κι αν περνούσε μια γυναίκα, δεν ήταν εύκολο να χωρίσει.

 πατέρας μου μπαινόβγαινε φυλακή

Μεγάλωσα με ένα πατέρα που μπαινόβγαινε στην φυλακή για πολιτικούς λόγους και έκανε την ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα».