Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, που βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης του «Breakfast @Star» μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, έχει καταφέρει να αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται στιγμές της οικογενειακής της καθημερινότητας και συχνά απαντά σε ερωτήσεις που της θέτουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Στο τελευταίο Q&A που έκανε η Ελένη Χατζίδου, αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα με τον Ετεοκλή Παύλου σκέφτονται το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού, μιας και είναι κάτι που ζητά επίμονα η κόρη τους, Μελίτα.

Μου δημιούργησαν κρίσεις πανικού

Ακόμη, η Ελένη Χατζίδου απάντησε σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την εκπομπή της ενώ εξομολογήθηκε πως κάποιες φορές έρχεται αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού λόγω των αρνητικών σχολίων που κατά καιρούς δέχεται. «Μου δημιούργησαν κρίσεις πανικού και αγοραφοβία, και πολλά ακόμη άσχημα συναισθήματα που ευτυχώς νιώθω ότι ξεπέρασα. Κανείς δε ξέρει βέβαια πότε θα σου χτυπήσουν όλα αυτά πάλι την πόρτα. Η μάχη γίνεται κυρίως με τον εαυτό σου».

θρομβοφιλία ακούγεται τρομακτική

Ακόμη, η Ελένη Χατζίδου απάντησε σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη μικρή Μελίτα αλλά και τα κιλά της, ενώ για τη θρομβοφιλία έγραψε, «Τη θρομβοφιλία τη βρήκα στις προγεννητικές εξετάσεις που έκανα σε αιματολόγο. Ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι. Γίνεται συνήθεια. Συνεχίζεις και για λίγο καιρό αφού γεννήσεις και μετά, αλλά πάντα σε συνεννόηση με τον δικό σου γυναικολόγο».

Τέλος, σε ερώτηση που είχε να κάνει με το κομμάτι των «τύψεων» ως προς την κόρη της, η Ελένη Χατζίδου παραδέχτηκε ότι πρόκειται για ένα κομμάτι που το «δουλεύει» με τον εαυτό της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ελένη Χατζίδου

1-Eleni-Xatzidou-Instagram-9
1-Eleni-Xatzidou-Instagram-1
1-Eleni-Xatzidou-Instagram-2
1-Eleni-Xatzidou-Instagram-3
1-Eleni-Xatzidou-Instagram-4
1-Eleni-Xatzidou-Instagram-5
1-Eleni-Xatzidou-Instagram-6
1-Eleni-Xatzidou-Instagram-7
1-Eleni-Xatzidou-Instagram-8