Σε κλειστό κύκλο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η αποτέφρωση της Ματούλας, στη Ριτσώνα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 χρόνων και τη βρήκαν νεκρή περίπου 7-10 μέρες μετά το θάνατό της, από την έντονη δυσοσμία στην πολυκατοικία όπου έμενε στο Πεδίον του Άρεως.

Κι ενώ υπήρξαν δημοσιεύματα για θρίλερ σχετικά με την ταφή της, όλα τα διαδικαστικά για την αποτέφρωσή της τα ανέλαβε ο γιος της Λορέντζο Καριέρε, ο οποίος αθόρυβα τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες και την Παρασκευή αποχαιρέτησε τη μητέρα του σε μια σεμνή τελετή, έχοντας στο πλευρό του, σε όλη αυτή τη διαδικασία, τη σύζυγό του Έλενα Κατραβά.

Στο μεταξύ, όπως προέκυψε από την εξέταση του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Κούβαρη, δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στη σορό, η οποία λόγω της σήψης στην οποία είχε περιέλθει δεν καθιστούσε δυνατό τον ακριβή προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου της γυναίκας. Η Ματούλα εντοπίστηκε νεκρή πριν από μερικές ημέρες μέσα στο διαμέρισμά της στο Πεδίον του Άρεως. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Ανδρέας Κουβελογιάννης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.