Η ηθοποιός, Μαρία Κίτσου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής και μίλησε για την ανανέωσή της στην εξωτερική εμφάνιση, το θέμα του παιδιού, ενώ αποκάλυψε πότε επιστρέφει στην τηλεόραση.

Όσα δήλωσε η Μαρία Κίτσου

«Στον ρόλο υποδύομαι μία σύγχρονη γυναίκα, αλλά ήθελα να κάνω και μία αλλαγή. Όταν έκανα τις Μέλισσες δεν μπορούσα να κάνω καμία αλλαγή. Μου αρέσουν οι αλλαγές»,  δήλωσε η Μαρία Κίτσου για την αλλαγή στα μαλλιά της.

«Είμαι πολύ αγχώδης, από μαθήτρια που ήμουν. Ευτυχώς δεν το μεταφέρω αυτό στους ανθρώπους δίπλα μου. Προσπαθώ να χαλαρώνω, με παρασέρνουν και οι φίλοι και προσπαθώ κι εγώ», παραδέχτηκε.

Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Γέρμα» στο θέατρο «Πόρτα»

Για το θεατρικό έργο που πρωταγωνιστεί περιέγραψε: «Η γυναίκα που υποδύομαι είναι 33 χρονών και θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί. Είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει πολύ τις γυναίκες. Το έργο βασίζεται σαν ιδέα στην ”Γέρμα” του Λόρκα, όπου ”γέρμα” σημαίνει στείρα γη».

Η εκδοχή της «Γέρμα» που θα υποδυθεί η Μαρία Κίτσου έχει να κάνει με μία γυναίκα που είναι δημοσιογράφος, έχει τακτοποιημένη την ζωή της κι αποφασίζει με τον σύζυγό της να αποκτήσουν ένα παιδί. Ωστόσο, τα χρόνια περνούν και το ζευγάρι δεν τα καταφέρνει με αποτέλεσμα η πρωταγωνίστρια να φθάσει στην αυτοκαταστροφή της.

Για την Μαρία Κίτσου η απόφαση απόκτησης ενός παιδιού έχει να κάνει: «Δεν είχα την επιθυμία από μικρό παιδί να κάνω παιδί, πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να μου το εμπνεύσει ο σύντροφός μου».

Την φοβίζει η απόκτηση ενός παιδιού;

«Είναι το πιο ιερό καθήκον του ανθρώπου να βοηθήσει να μεγαλώσει ένας άλλος άνθρωπος με δική του προσωπικότητα. Είναι θυσία ζωής και για αυτό το θεωρώ τεράστια ευθύνη».

Για την τηλεοπτική της επιστροφή αποκάλυψε ότι θα γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν σε μία μίνι σειρά 8 επεισοδίων.

Το θεατρικό έργο κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου.