Η Τζένη Καζάκου φέτος συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών», απαντώντας συχνά για τα σχόλια που λαμβάνει για τους γονείς της, αλλά και για τη σύγκριση με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.

Για τη σύγκριση με την Τζένη Καρέζη

«Υπάρχουν άνθρωποι που θα με συγκρίνουν και υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα με δουν καθαρά ως Τζένη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι πάνω σε αυτό», απάντησε η Τζένη Καζάκου στη νέα της συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Για τον ρόλο της στον "Παράδεισο των Κυριών":

«Η Γεωργία θα ήθελε ιδανικά να μεγαλώσει με τον Πάρη το παιδί της. Θα μάθει όμως τι έχει κάνει ο Πάρης στην Αμαλία και θα δούμε αν θα συνεχίσει να είναι μαζί του ή όχι. Θα δούμε όλα τα στάδια της σχέσης που θα περάσουν», αποκάλυψε η Τζένη Καζάκου για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.


Σε αρκετές από τις συνεντεύξεις της, η ταλαντούχα ηθοποιός έχει αναφερθεί και στους δύο γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο και Τάνια Τρύπη, με τα καλύτερα λόγια.

Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει για τη μητέρα της: «Μου έχει εμπιστοσύνη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μου πει κάτι, απλά με κοιτάει και κάπως συνεννοούμαστε με τα μάτια. Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Μου απέδειξε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να κάνουμε πίσω την καριέρα για την οικογένεια, ούτε την οικογένεια για την καριέρα.

Νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα

Τη θυμάμαι να σηκώνεται 5 το πρωί να μαγειρεύει, να μας ετοιμάζει για το σχολείο και να πηγαίνει σε πρόβες και γυρίσματα. Όταν έχω μεγαλώσει με ένα τέτοιο προφίλ μητέρας, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα», δήλωνε η Τζένη Καζάκου, καλεσμένη στο «The 2Night Show».


Έχω πάρει και από τους δύο μου γονείς

«Αντιλήφθηκα μεγάλη, 18 χρονών ήμουν, ποια είναι η γιαγιά μου όταν μπήκα στη δραματική σχολή. Δε νομίζω ότι μοιάζω, εξωτερικά, στη γιαγιά μου, νομίζω ότι έχω πάρει και από τους δύο μου γονείς…», είχε απαντήσει η Τζένη Καζάκου σε παλαιότερες δηλώσεις της στη «Super Κατερίνα».

1-tzeni-kazakou-15
1-Tzeni-Kazakou-1


Ο Κωνσταντίνος Καζάκος, σε αρκετές από τις θεατρικές του εξόδους, θα δώσει το «παρών» μαζί με την κόρη του Τζένη, την οποία πλέον καμαρώνει στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

1-tzeni-kazakou-12
1-tzeni-kazakou-11


Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ, ο ηθοποιός απάντησε για τη σχέση τους αλλά και την απόφαση της κόρης του να ασχοληθεί με την υποκριτική.


Τζένη Καζάκου

Είναι η πιο ειλικρινής σχέση που έχω

«Πήγα να τη δω στις τελικές εξετάσεις της δραματικής σχολής. Σαφώς την έκρινα ως μια τελειόφοιτη και όχι ως μια επαγγελματία. Ήταν ωραία συναισθήματα, γιατί ήταν και καλή, αν δεν ήταν θα είχαμε θέματα. Θα της το έλεγα αν δεν ήταν καλή για την προστασία της», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.


Ακόμη τόνισε τόσο για την κόρη του όσο και για τον μικρότερο γιο του: «Με την Τζένη και με τον Ιάσονα νομίζω ότι είναι η πιο ειλικρινής σχέση που έχω».

Τζένη Καζάκου

Η Τάνια Τρύπη πολλές φορές έχει αναφερθεί στην κόρη της που ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Τζένη Καζάκου

Τόσο ο Κωνσταντίνος Καζάκος όσο και η Τάνια Τρύπη στηρίζουν την απόφαση της κόρης τους, έχοντας ωστόσο διακρίνει τα απαραίτητα προσόντα και ταλέντο με τα οποία η Τζένη μπορεί να προχωρήσει στην υποκριτική.

Τζένη Καζάκου

«Είμαι υπέρ του να κάνουν τα παιδιά αυτό που θέλουν. Δεν μου έκανε έκπληξη που η Τζένη θέλησε να ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι έχει δει και τα καλά και τα κακά. Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει, οπότε πάμε λίγο εκ του ασφαλούς. Ψύχραιμη είναι, το μυαλό στο κεφάλι της το έχει, καλά τα πάει. Και η άλλη μου κόρη ασχολείται με την υποκριτική», είχε απαντήσει η Τάνια Τρύπη σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: