Η Jennifer Lopez έχει ανακηρυχθεί τρεις φορές ως η «ομορφότερη γυναίκα του κόσμου» από το περιοδικό People.

Επιπλέον, στο Forbes έχει κατακτήσει την 38η θέση ως η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο και δεν είναι περίεργο που η ποπ σταρ, που είναι ηθοποιός και σχεδιάστρια, μόλις ανακοίνωσε μια συναρπαστική συλλογή εσωρούχων με την ιταλική μάρκα Intimissimi.


Κυκλοφόρησε η νέα συλλογή εσωρούχων σε συνεργασία με την Intimissimi

Η νέα σειρά εσωρούχων πήρε το όνομά της από το επερχόμενο άλμπουμ της Τζένιφερ Λόπεζ «This Is Me… Now». Η συλλογή συνδυάζει τη μουσική, τη μόδα και τη γυναικεία δύναμη, τρεις πυλώνες από τους οποίους η JLo πρωτοστάτησε στη ζωή και την καριέρα της.

Η συλλογή είναι κλασικού στυλ, αλλά περιλαμβάνει πολλά ρομαντικά και προσωπικά σχέδια. Τα χρώματα είναι πλούσια και τα υφάσματα εξαιρετικά κομψά και διαχρονικά. Η συλλογή έχει σκοπό να εμπνεύσει αγάπη και αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα.

Συνδυάζοντας τον αισθησιασμό και την κομψότητα που είναι εγγενείς στις γυναίκες, η Λόπεζ ελπίζει να εμποτίσει το στυλ και τη στάση της με την υπογραφή της.

Σε όλη τη συλλογή, η οποία είναι φτιαγμένη από μεταξωτά υφάσματα και εκλεπτυσμένη δαντέλα, ένα μοτίβο κολιμπρί κατέχει το επίκεντρο. Το σύμβολο είναι εξαιρετικά σημαντικό για το αστέρι, το οποίο πιστεύει ότι αντιπροσωπεύει την τύχη, την ανθεκτικότητα και τη ζωντανή ενέργεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)