Η Ρούλα Ρέβη έκανε μια ανάρτηση για τις διαφορές στον τρόπο σκέψης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, όταν γίνονται γονείς.

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη  δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτό εξήγησε πόσο διαφέρουν.

Ωστόσο, στο τέλος της ανάρτησής της η Ρούλα Ρέβη  κατέληξε στο πόσο θαυμάζει το «μεγαλείο ενός ανδρικού εγκεφάλου».

H ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη


Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Η διαφορα ανάμεσα σε 2 γονείς, έναν άνδρα και μια γυναίκα … Εγώ σκέφτομαι ενώ πάω βόλτα αν θα κοιμηθούν τα παιδιά στην ώρα τους, αν φόρεσαν μακριά πυτζαμα γιατί έχει βάλει κρύο το βράδυ, αν θα τους αρέσει το αυριανό φαγητό που ετοίμασα για το σχολείο, είναι αρκετό? Έβαλα μπόλικα σνακ για τον Άγγελο που μου παραπονέθηκε? Κατάλαβαν το μάθημα σήμερα? Πως θα προλάβουμε αύριο τα Αγγλικα, ποτέ θα πάω γυμναστήριο πότε θα κάνω ρίζα στον Βιλιωτη, έχω φωτογράφιση, πρέπει να παραδώσω τη δουλειά πριν έρθει το σκ γιατί έχουμε πάρτυ, ψήλωσαν και δεν τους κάνουν τα περσινά χειμωνιάτικα, έχει κίνηση τι τα ήθελα το ποτά κι δεν έκατσα σπίτι, καλά έκανα και είπα να βγούμε, θα πιω παρά πολύ σημερα, δεν θα πιω τίποτα τελικά, γιατί θα με δουν αύριο χάλια τα παιδιά μου, τα παιδιά μου τα παιδιά μας, τα παιδιά σας αααααα και οι βλεφαρίδες μου κάτι θέλουν δεν γυρνάνε όπως παλιά 😂. Τι λες Αποστολή μου για όλα αυτά? Γιατί τα ελεγα και δυνατά έτσι? Αποστόλης: "Το χούμε Ρούλα μου ολα καλά θα πάνε! Απλα κοιμούνται τώρα". Το μεγαλείο ενός απλού ανδρικού εγκεφάλου, θα το ζηλεύω πάντα και για πάντα. Love 🍄🌈✌🏼😂❤️🙏🧿».