Μια έντονη αντιπαράθεση είχαν το πρωί της Τετάρτης 18/10 ο Σπύρος Μπιμπίλας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τον θάνατο της Ματούλας.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Happy Day», Σταματίνα Τσιμτσιλή, ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, αν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες από αυτές που είναι ήδη γνωστές μέχρι στιγμής για τον χαμό της. Τότε ακουλούθησε ένας έντονος διάλογος, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να κλείνει τη γραμμή στον αέρα της εκπομπής.

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας


Ο Σπύρος Μπιμπίλας λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του είπε: «Δεν μπορώ να απαντάω σε ερωτήσεις περίεργες. Όταν με ρωτάει κάποιος ένα περίεργο πράγμα, οφείλω να λέω ότι δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι ιατροδικαστής για να λέω πώς έχει φύγει ένας άνθρωπος. Δεν είναι ωραίο να κλείνονται τα τηλέφωνα on air. Έχω μιλήσει σε όλες τις εκπομπές με μεγάλη αγάπη, δεν έχω πρόβλημα με τη Σταματίνα, εγώ δεν παρεξηγούμαι ποτέ».

«Πρέπει να βάλουν λίγο νερό στα κρασί τους. Δεν μπορούν να μη φέρονται σωστά στους καλεσμένους τους, είτε να τους βάζουν να περιμένουν απερίγραπτες ώρες για να βγουν στο πλατό είτε στο τηλέφωνο είτε στα Skype, τα οποία έχω κόψει γιατί περίμενα 40 λεπτά και τα έκοψα. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τη Σταματίνα, δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Απλά θέλω να καταλαβαίνουν τι είναι η κάθε στιγμή που μιλάει ο ερωτώμενος», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.